Bakan Ersoy'dan festivale katýlan çocuklarla ilgili paylaþým: Coþkulu mesajlarýný aldým
ABONE OL

Bakanlýktan yapýlan açýklamaya göre, Türkiye Kültür Yolu Festivalinin altýncý duraðý olan Van Kültür Yolu Festivali çocuklar tarafýndan ilgiyle karþýlandý. Festival süresince yüzlerce etkinlikte on binlerce çocuk aðýrlandý.

Festivaldeki etkinliklere katýlan 6 yaþýndaki Vanlý Jir'in videosunu sosyal medya hesabýndan paylaþan Bakan Ersoy, Van Kültür Yolu Festivali'nin önümüzdeki yýl da devam edeceði belirtti.

Çocuklarýn ilgisinden duyduðu memnuniyeti dile getiren Ersoy, paylaþýmýnda, "Van Kültür Yolu Festivali'nde harika 9 gün geçirdik. Sadece Van'dan deðil çevre illerden de gelen yüz binlerce kiþiyle birlikte unutulmaz anlar yaþadýk. 6 yaþýndaki Jir gibi kardeþlerimizin yüzünü güldürebilmekse hepsinden deðerli. Van'a sonsuz teþekkürler. Seneye görüþmek üzere." ifadelerine yer verdi.

Festivale katýlan çocuklarýn "festival hiç bitmesin" yorumlarýnýn yer aldýðý videoyu da paylaþan Ersoy, þunlarý kaydetti:

"Van Kültür Yolu Festivalimizin her yaþ grubunca büyük ilgi görmesi bizleri çok mutlu etti. Ama özel olarak 'her sene olsun bu festival' diyen çocuklarýmýzýn coþkulu mesajýný aldým. Çocuklarýmýz, gençlerimiz derslerinde baþarýlý olsun, sözümüz söz, festival coþkusu artarak devam edecek."

  • KültürBakaný
  • VanFestivali
  • ÇocuklarCoþuyor