Bakan Özhaseki: Türkiye'nin geçmiþten bugüne atlattýðý badireleri anlatmalýyýz
ABONE OL

Özhaseki, kentte bir otelde düzenlenen AK Parti Teþkilat Programý'nda, AK Parti olarak 22 yýldýr hizmet belediyeciliði, marka þehirler, gönül belediyeciliði olarak çalýþmalar yaptýklarýný söyledi.

Ýnsanlarýn gönlüne girebilmek için gece gündüz çalýþtýklarýný, çalýþmaya devam edeceklerini vurgulayan Özhaseki, þöyle konuþtu:

"Biz böyle yaparken son dönemde 'Algý belediyeciliði' diye bir þey baþladý. Son derece üzücü hakikaten. Gerçeklik ayrý fakat o sosyal medyadaki dünya ayrý. Bu algý belediyeciliði modalaþtý. Bu da ne yazýk ki epeyden beridir devam ediyor. Biz tabi yolumuzu deðiþtirecek deðiliz. Biz yine hizmet edeceðiz. Bizim derdimiz, davamýz var ve yaptýðýmýzý biliyoruz. Onlar da ne yaparlarsa yapsýn ancak bulunduðumuz ortam itibarýyla söylüyorum, arkadaþlar çok çalýþmalýyýz. Bu gerçeklikleri anlatmalýyýz ve yaptýklarýmýzý anlatmalýyýz. Türkiye'nin geçmiþten bugüne atlattýðý badireleri anlatmalýyýz. Çektiðimiz çileleri gerçekten söylemeliyiz, baþarýlarýmýzý da anlatmalýyýz. Neticesinde gelecekle ilgili de gerek Aksaray'ýmýzda gerek diðer illerimizde neler yapacaðýmýzý da söylemeliyiz."

Özhaseki, parti olarak çok çalýþtýklarýný, kapý kapý gezerek bunlarý anlatacaklarýný ifade etti.

Çalýþmalarýn yanýnda birliði ve dirliði asla bozdurmamalarý gerektiðini vurgulayan Özhaseki, "Nefsimize uymayacaðýz. Allah nasip ederse yarýn Niðde'ye, sonra Kayseri, Bursa ve Balýkesir'e gideceðiz. Hizmete devam edeceðiz. Siyasi gerçeklik uðruna, doðru bildiklerimizi söylemeye de devam edeceðiz. Asla ayrýlmadan, birbirimizden kopmadan, dualar ederek ve gayret ederek iyi iþler yapmaya devam edeceðiz. Rabbim utandýrmasýn, mahcup etmesin. Ýnþallah 31 Mart'ta da hep birlikte ipi göðüsleyeceðiz. Zafer inananlarýn, çalýþanlarýn ve iyi insanlarýn olacak."