Bakan Özhaseki'den, þehit düþen Özdemir'in ailesine ev sözü: Emanetlerine sahip çýkmaya devam edeceðiz
ABONE OL

Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakaný Mehmet Özhaseki, Irak'ýn kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatý bölgesinde teröristlerle çýkan çatýþmada þehit olan Piyade Sözleþmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine isterlerse rezerv alanda hazýr durumdaki konutu isterlerse de Bakanlýðýn projesi kapsamýnda yaþadýklarý mahallede yapýmý baþlayan konutlardan birini verebileceklerini bildirdi.

Özhaseki, sosyal medya hesabýndan Kahramanmaraþlý þehit Müslüm Özdemir'e iliþkin paylaþýmda bulundu.

Þehit Özdemir'in ailesinin, deprem felaketinden sonra tahsis edilen konteyneri kendi istekleriyle depo olarak kullanma kararý aldýklarýný ve çadýrda ikamet etmeye baþladýklarýný belirten Özhaseki, þunlarý kaydetti:

"Þehidimizin ailesinin tercihleri doðrultusunda isterlerse rezerv alanda konutumuz hazýr, oradan vereceðiz, isterlerse Bakanlýðýmýzýn projesi kapsamýnda yaþadýklarý mahallede yapýmý baþlayan konutlarýmýzý bir ay gibi bir sürede bitirip oradan vereceðiz. Þehitlerimizin emanetlerine, geride kalanlarýna sahip çýkmaya devam edeceðiz. Rabbim tüm þehitlerimizi, cennetinde Peygamber Efendimiz'e komþu eylesin. Kahraman askerlerimize bir kere daha Allah'tan rahmet, yaralý Mehmetçiklerimize acil þifalar diliyorum."