Bilal Erdoðan, 24 TV'den gençlere seslendi: Evlere sokmamalýyýz
ABONE OL

Ýsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana süren saldýrýlarý nedeniyle Filistin'de yaþanan insanlýk dramýna dikkati çekmek ve Gazzelilere destek olmak amacýyla Ýstanbul'da "Soykýrýma Ýsyan Filistin'e Destek Yürüyüþü" düzenlendi.

"ÝSRAÝL VÝCDANLARDA MAHKUM OLDU"

24 TV'ye konuþan Ýlim Yayma Vakfý Mütevelli Heyeti Baþkaný Bilal Erdoðan, "1 yýldýr soykýrým devam ediyor. Bütün dünya bunun soykýrým olduðunu kabul etti. Vicdanlarda Ýsrail mahkum oldu. Ýsrail bu soykýrýmla Gazze ve Filistinle sýnýrlý tutmadý. Lübnan'ý da Gazze gibi yerle bir etme giriþiminde bulunmakta" dedi.

Ýsrail'in hayat hakkýna çok ciddi bir tecavüzüyle karþý karþýya olduðunu kaydeden Erdoðan, "Siyonist ideolojiyi benimseyen bütün Yahudilerin baþka insanlarýn malýný, canýný kendine helal gördüðünü görüyoruz. Bunun için soykýrým devam etti ve ne zaman biteceðini de bilemiyoruz" ifadelerini kullandý.

"GENÇLER BOYKOT FÝKRÝNE ÝNANSIN"

Boykotun önemine iþaret eden Erdoðan, "Biz Türkiye olarak daha güçlü olmalýyýz. Anadolu'nun kültürünü yeni nesillere aktarmak zorundayýz. Bütün gençlerimizin boykot fikrine inanmasý lazým. Filistin eylemlerine giden gençleri iþe almayan Yahudi sermayelerin diþ fýrçasýný, diþ macununu, sabununu, deterjanýný evlerimize sokmamalýyýz. Ben boykotun çok önemli olduðunu düþünüyorum" deðerlendirmesinde bulundu.