Boðazýný kesip baþýnda bekledi! Eski eþini öldüren caninin ifadesi ortaya çýktý
ABONE OL

Olay, dün saat 19.00 sýralarýnda Döþemealtý ilçesine baðlý Yeþilbayýr Mahallesi Akdeniz Bulvarý'nda meydana geldi. Afyonkarahisar'ýn Dinar ilçesinde infaz koruma memuru olarak görev yapan Abdülkadir Kocaoðlu, Antalya'ya gelerek eski eþi Ayten Çaðýran'ý takip etmeye baþladý. Kocaoðlu, Çaðýran'ýn bir akaryakýt istasyonuna doðru gittiðini görünce karþýsýna çýkarak, konuþmak istedi. Bu sýrada Kocaoðlu ile Ayten Çaðýran arasýnda tartýþma çýktý. Tartýþma sýrasýnda Kocaoðlu yanýnda taþýdýðý býçakla Çaðýran'ýn önce boðazýný kesti, ardýndan da vücudunun çeþitli yerlerinden býçakladý. Olayý görenler durumu 112 Acil Çaðrý Merkezi'ne bildirdi. Ýhbarla olay yerine çok sayýda polis ve saðlýk ekibi sevk edildi.

DAKÝKALARCA BAÞINDA BEKLEDÝ

Kocaoðlu ekipler gelene kadar Ayten Çaðýran'ýn baþýnda bekledi. Kýsa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, suç aletiyle beraber Abdülkadir Kocaoðlu'nu gözaltýna aldý. Saðlýk ekipleri yaptýklarý kontrolde Çaðýran'ýn hayatýný kaybettiðini belirledi. Ayten Çaðýran'ýn boðazýnýn kesildiði ve vücudunun çeþitli yerlerinde 10'dan fazla býçak darbesi bulunduðu tespit edildi.

Cinayet Büro Amirliði ekipleri Abdülkadir Kocaoðlu'nun ifadesini almak üzere karakola götürürken, Çaðýran'ýn cansýz bedeni ise yapýlan incelemenin ardýndan otopsi için Antalya Adli Týp Kurumu morguna kaldýrýldý.

BAYRAMDA GELÝP TAKÝP ETMEYE BAÞLAMIÞ

Abdülkadir Kocaoðlu'nun 2004 yýlýnda evlendiði 2 çocuðunun annesi olan Ayten Çaðýran'a sürekli þiddet uyguladýðý iddia edildi. Çiftin geçen yýl eylül ayýnda boþandýðý, çocuklarýn da annede kaldýðý öðrenildi. Abdülkadir Kocaoðlu'nun Kurban Bayramý'nýn son günü olan 19 Haziran'da Afyonkarahisar'dan Antalya'ya gelip, eski eþini takip etmeye baþladýðý ve dün de cinayeti iþlediði tespit edildi. Abdülkadir Kocaoðlu'nun olayla ilgili ilk ifadesinde, barýþmak amacýyla eski eþiyle konuþmaya geldiði, Ayten Çaðýran'ý teklifi geri çevirince de öldürdüðünü söylediði öðrenildi. Kocaoðlu'nun ifadesinde, "Piþmaným, bir anlýk sinirle bu durum yaþandý" dediði belirtildi.

Diðer yandan 'kasten yaralama', 'mala zarar verme' ve 'kötü muamele' suç kayýtlarý olduðu belirlenen Abdülkadir Kocaoðlu'nun evlendikten 2 yýl sonra 'Koku' olan soyadýný deðiþtirdiði kaydedildi.

DOÐUM GÜNÜNDEN 2 HAFTA SONA ÖLÜME GÝTTÝ

Bu arada Ayten Çaðýran'ýn 2 hafta önce bir arkadaþýyla pasta kesip doðum gününü kutladýðý ortaya çýktý. Çaðýran'ýn doðum günü olan 7 Haziran'da, arkadaþýyla çektirdiði fotoðrafý sosyal medya hesabýndan, "Teþekkür ederim arkadaþým, sürprizin için" notuyla paylaþtýðý görüldü.