7 Aralık Bolu Düzce Bingöl yarın okullar tatil mi Bolu Bingöl tatil açıklaması
ABONE OL

Bolu Düzce Bingöl yarın okullar tatil mi 7 Aralık Bolu Düzce Bingöl tatil açıklaması illerde yaşayan vatandaşların merak konusu oldu. Çocukların merakla beklediği tatil haberleri, yoğun kar yağışı olan illerde etkisini gösteriyor. Bolu Düzce Bingöl yarın okullar tatil mi sorusunun yanıtı haberimizde bulunuyor. Bolu Düzce Bingöl tatil açıklaması hakkında merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte, Bolu Düzce Bingöl kar tatili haberleri.

BİNGÖL’DEN TATİL HABERİ GELDİ

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde taşımalı sistemdeki okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yolların kapanması nedeniyle köylerden ilçe merkezine gerçekleştirilen taşımalı sistemdeki okullarda eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Öte yandan, Karlıova Kaymakamlığına bağlı özel idare ekipleri, kapanan köy yollarının açılması için çalışma başlattı.

BOLU’DA TATİL VAR MI?

Bolu’da dün başlayan kar yağışı gece boyunca etkisini sürdürdü. 900 rakımlı bölgede yeşil alanlarda kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı. Ancak şu ana kadar tatil olduğu yönünde bir açıklama gelmedi

DÜZCE’DE EĞİTİME KAR ENGELİ

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün ara verildi.
Gece saatlerinde tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve kar yağışlı hava Düzce’de de etkisini gösterdi. Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sonrasında ise eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği duyuruldu.