Bursa'daki uçak kazasýnda yeni görüntüler ortaya çýktý
ABONE OL

Bursa'da 2 kiþinin hayatýný kaybettiði uçak kazasýnýn ardýndan uçaðýn nasýl düþtüðü halen araþtýrýlýrken uçaðýn düþme anýna iliþkin güvenlik kemara görüntüleri ortaya çýktý. Görüntülerde düþen uçaðýn kanadýnýn Ovakça Doðalgaz Kombine Çevrim Santralindeki yüksek gerilim direði ve teline dokunduðu bu sýrada bir patlamanýn yaþandýðý görüldü.

Gerilim hattýndan çevrim santralinin ürettiði 380 bin voltluk elektriðin geçtiði öðrenildi. Kazada hayatlarýný kaybeden 54 yaþýndaki pilot iþadamý Hakan Köksal ile 22 yaþýndaki güzellik uzmaný Burcu Saðlam'ýn elektrik akýmýna kapýlýp mý yoksa düþmeþe baðlý olarak mý öldükleri otopsi raporu sonrasý belirlenecek.

ÝKÝSÝ DE TOPRAÐA VERÝLDÝ

Saðlam'ýn ve Köksal'ýn cenazeleri, otopsi iþlemlerinin ardýndan topraða verilmiþti. 22 yaþýndaki Burcu Saðlam ikamet ettiði merkez Yýldýrým ilçesi Vatan Mahallesi'ndeki Hacý Bekir Camii'nde öðle namazýný müteakip kýlýnan cenaze namazýnýn ardýndan ailesi ve sevenlerinin katýlýmýyla son yolculuðuna uðurlanmýþtý. Genç kýzýn cenazesi, Hamitler Kent Mezarlýðýna defnedildi. Genç kýzýn dört kardeþ olduðu, 2 ablasý ve bir erkek kardeþi olduðu ve önceden ortak biriyle kuaför iþlettiði öðrenildi. Uçaðýn pilotu 54 yaþýndaki iþ adamý Hakan Köksal'ýn cenazeside ikamet ettiði Çalý Mahallesi'nde bulunan Çamlýk Camii'nde ikindi namazýný müteakip kýlýnan cenaze namazýnýn ardýndan Çalý mezarlýðýnda defnedildi.