Çaldýðý ciple ortalýðý savaþ alanýna çevirmiþti! Yaralýlardan biri hayatýný kaybetti
ABONE OL

Cihangir Mahallesi'ndeki bir otomobil galerisine dün saat 15.40 sýralarýnda giden Fas uyruklu ABD vatandaþý Darwich Nassým (36), 'Deneme sürüþü' yapma bahanesiyle bindiði ciple kaçtý. D-100 yan yolda araçlara çarparak ilerleyen Nassým, Avcýlar Merkez Metrobüs Duraðýnýn hemen yakýnýnda önündeki araçlara da çarptý ve kendisini engellemek isteyenlerin üzerine sürdü.

ÇOK SAYIDA ARAÇ HASAR GÖRDÜ

Olayda, aralarýnda motosikletlerin de bulunduðu 14 araç hasar gördü, H.K.A., A.S., Y.A. ve Yýldýray Erol (40) ise yaralandý. Þüpheli Yenibosna'da polis ekipleri tarafýndan yakalanarak gözaltýna alýndý. Bakýrköy Sadi Konuk Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi'ne kaldýrýlan Yýldýray Erol, tüm çabalara raðmen hayatýný kaybetti.

ÞÜPHELÝ TUTUKLANDI

Emniyetteki iþlemleri tamamlanan þüpheli 'kasten öldürme' suçundan bu sabah adliyeye sevk edildi. Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen Fas uyruklu ABD vatandaþlý Nassým, 'oto hýrsýzlýðý', 'kasten öldürme' ve 'kasten öldürmeye teþebbüs' suçlarýndan tutuklandý. Öte yandan, þüphelinin 8 Aðustos tarihinde Türkiye'ye giriþ yaptýðý belirlendi.