CHP ve ÝYÝ Parti oylarýyla kaldýrýlmýþtý... Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Hamza Dað'dan ücretsiz ulaþým müjdesi
ABONE OL

Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesisleri'nde spor kulüpleri yöneticileri ve sporcularla bir araya gelen Dað, yaptýðý konuþmada, Türkiye'nin birçok branþta çok önemli baþarýlar elde ettiðini, bu baþarýlarýn arkasýnda tesisleþme ve ekosistem yatýrýmlarýnýn katkýsýnýn olduðunu ifade etti.

Sporun milli birlik ve dayanýþmayý saðladýðýna dikkati çeken Dað, Ýzmir'in her bölgesine tesis kazandýrmaya devam edeceklerini söyledi.

Arka mahalle olarak deðerlendirilen birçok bölgede amatör spor aktiviteleri ile uðraþan sporcu ve antrenörlere destek verildiðini belirten Dað, þunlarý kaydetti:

"Amatör spor kulüplerinin bizzat yanýnda olacaðýz. Bizim için vazgeçilmez olacaktýr. Spor kulüplerinin toplumsal dayanýþmayý nasýl saðladýðýný iyi biliyorum. Artýk birilerinden rica etmeyeceðiz. Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkaný olarak bu abiniz, kardeþiniz tesislerin inþasý ile amatör spor kulüplerin maddi ihtiyaçlarý söz konusu olduðunda yerine getirecek. Ýzmir'in her bir sokaðýnda yüzlerce sporcu yetiþtiðini, bu sporcularýn sadece Ýzmir'de, Türkiye'de deðil dünyada baþarýlar elde ettiðini hep birlikte göreceðiz. Ýzmir markasýný hep birlikte dünyada yukarý çýkartacaðýz."

Ýzmir'e iliþkin projelerini gelecek günlerde düzenlenecek lansman toplantýsýyla sunacaklarýný ancak önemli sözü dile getirmek istediðini aktaran Dað, þunlarý söyledi:

"Toplu ulaþýmda bir uygulama vardý daha önce, 90 dakika uygulamasý... Mevcut yönetim bundan farklý bir uygulamaya geçti. Ben buradan Hamza Dað olarak 1 Nisan'dan itibaren inþallah þehremini olacak kiþi olarak, bir vaatte ve sözde bulunuyorum; toplu ulaþýmý kullanan her bir kardeþim, her bir hemþerim ilk bileti attýktan sonra 90 dakika boyunca ücretsiz kullanacaktýr."

Programýn ardýndan ilçede esnaf ziyaretlerinde bulunan Dað, bir gazetecinin, CHP'nin Ýzmir adaylarýný açýklamasý sonrasý yaþanan tartýþmalara iliþkin sorusu üzerine, Ýzmir'in bir siyasi partinin içindeki kliklerin mücadelesine malzeme olmamasý gerektiðini belirtti.

"Bizi polemikler içerisinde görmeyeceksiniz." diyen Dað, sadece Ýzmir'e dair coþku ve hizmet heyecanýný konuþacaklarýný dile getirdi.

Dað, þunlarý kaydetti:

"Ýzmirli hemþehrilerimiz 31 Mart'ta Ýzmir'i çantada keklik görüp dayatma yapanlara en iyi cevabý vereceklerdir. 31 Mart'a kadar kendimizi, bugüne kadar yaptýklarýmýzý, 1 Nisan'dan sonra da inþallah bu þehre yapacaklarýmýzý anlatacaðýz. Gündemimiz tamamen kendi çalýþmalarýmýz, 4,5 milyon hemþehrimizle hemhal olmamýz ve onlarýn gönlüne girmemiz. Bunun dýþýndaki tartýþmalar bizi çok fazla ilgilendirmiyor."