CHP yandaþlarýndan YSK'ya tehdit üzerine tehdit! Can Ataklý: Kendilerini ateþe attýlar
ABONE OL

Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn adaylýðýnýn resmileþmesi ve muhalefet kanadýnýn 'Aday olamaz' algýlarýnýn boþa düþmesi sonrasý CHP yandaþý isimlerde panik oluþtu. Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn adaylýðýný kabullenemeyen CHP yandaþlarý bu sefer tehdit diline baþvurdular. CHP'li Ataklý, "Kendilerini de hakikaten ateþe atarak bu kararý verdiler." diyerek YSK Baþkaný Ahmet Yener'i tehdit etti.

CUMHURBAÞKANI ERDOÐAN'IN ADAYLIÐINA MUHALEFETTEN ÝTÝRAZ

Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn adaylýðýnýn yasal olmadýðý gerekçesiyle birçok parti tarafýndan Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) itiraz edildi.

YSK TARTIÞMALARA NOKTAYI KOYDU: "ERDOÐAN ADAY OLABÝLÝR"

YSK Baþkaný Ahmet Yener, geride kalan gün yaptýðý açýklamayla, Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn yeniden cumhurbaþkaný adaylýðýna yönelik itirazlarýn reddine oy birliðiyle karar verildiðini bildirdi.

"ERDOÐAN SEÇÝMÝ KAYBEDERSE SONUNUZ KÖTÜ"

Dün Portakal'ýn skandalý sonrasý bugün de bir baþka CHP yandaþý gazeteci Can Ataklý da benzer ifadelerle tehdit savurdu.

"Erdoðan seçimi kaybederse sonunuz kötü" diyerek tehditler savuran Ataklý, "YSK büyük bir yük altýna girerek, vebal altýna girerek, kendilerini de hakikaten ateþe atarak bu kararý verdiler." dedi.

Ataklý kendisine ait YouTube kanalýndan yaptýðý açýklamada þunlarý söyledi:

"Cumhurbaþkaný adaylarý anayasaya aykýrý bir biçimde belirlendi. Yüksek Seçim Kurulu büyük bir yük altýna girerek, vebal altýna girerek, kendilerini de hakikaten ateþe atarak bu kararý verdiler. Erdoðan seçilirse hiçbir þey deðiþmez hatta bu YSK üyeleri de taltif edilirler, kahraman ilan edilirler. Ama aksi olursa durumlarý kötü."