CHP'de eþ-dost torpili sürüyor! Genel baþkanlarýný dinlemediler
ABONE OL

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel, önceki akþam katýldýðý Habertürk yayýnýnda belediyelerdeki akraba atamalarýna iliþkin konuþtu.

Özel, "Ýlk önce Balýkesir'de belediye baþkanýmýz 6 ay boyunca kendisine yardýmcý olduðu gerekçesiyle milletvekilimizin aðabeyini danýþman atadý. Ýki tarafa da telefon açtým ve hemen vazgeçtiler. Bursa ile konuþtuk; net olarak mesajýnýzý verdik, istifa ettirdiler" diyerek þöyle devam etti: Adana'dan bir haber geldi. Oraya net olarak mesajýmýzý verdik, çözülecek. Buradan bir kez daha söylüyorum, eþ dost kayýrmacýlýðý CHP'nin yapacaðý bir iþ deðildir. 'Yapmayýn kardeþim' diyorum. Ýstismar edilir. Burada tavrýmýz net. Bizde öyle bir þey yok. Genel baþkanýn yapmadýðý yerde siz de yapmayacaksýnýz kardeþim. O konuda tavizimiz yok.

Akþam Gazetesi'nin haberine göre, Ancak Özel'in açýklamasýna raðmen belediye baþkanlarýnýn geri adým atmadýðý görüldü.

HALA GÖREVDELER

CHP'li Kýrþehir Belediye Baþkaný Selahattin Ekicioðlu'nun kayýnbiraderi Hamza Çam ile bacanaðý Mustafa Orman, belediyenin resmi sitesine göre hala görevde.

Ýki akrabasýný baþkan yardýmcýsý olarak atadý

Afyonkarahisar Belediye Baþkaný Burcu Köksal'ýn atadýðý CHP'li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karanfil'in kýzý Nurgüven Kurt, belediyenin resmi sitesinde görevde gözüküyor.

CHP'de torpil furyasý sürüyor! 120 bin TL maaþla danýþman oldu

CHP'li Sarýyer Belediye Baþkan Yardýmcýsý ve Meclis Baþkan vekili Hüseyin Coþkun'un eþi Filiz Coþkun, Kültür Ýþleri Müdürü olarak görevine devam ediyor.

Sarýyer Belediyesi'nde tepki çeken atama! Müdür eþi, baþkan yardýmcýsý oldu

Eskiþehir Odunpazarý Belediye Baþkaný Kazým Kurt'un kýzý Tutku Kurt Bayyurt, Çankaya Belediye Baþkan Yardýmcýsý olarak sitedeki þemada yer alýyor.

31 Mart sonrasý CHP'de torpil furyasý! Baþkanýn kýzý, baþkan yardýmcýsý oldu

Menteþe Belediye Baþkaný Gonca Köksal'ýn emlak þirketinde ortaðý olan avukat Merve Fidem Barut, hala Menteþe Belediye Baþkan Yardýmcýlýðý görevinde.

CHP'de torpil furyasý: Þirket ortaðýný baþkan yardýmcýsý yaptý