Özgür Özel ''geri alýndý'' demiþti... CHP'deki eþ-dost atamalarýnda gerçek bambaþka çýktý
ABONE OL

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel'in "Akraba atamasý geri alýndý" dediði Adana'nýn Yüreðir belediyesinde Baþkan Ali Demirçalý'nýn, baþkan yardýmcýsý olarak atadýðý yeðeni Hasan Aydoðan'ýn görevden almadýðý ortaya çýktý. Aydoðan'ýn 16 Mayýs 2024 tarihli resmi evrakta imzasýnýn bulunmasý gözlerden kaçmadý.

10 MÜDÜRLÜK BAÐLANDI

31 Mart seçiminden sonra Yüreðir Belediye baþkanlýðý koltuðuna oturan CHP eski milletvekili Ali Demirçalý, hiç vakit kaybetmeden baþkan yardýmcýlýðýna kýzkardeþinin oðlu Hasan Aydoðan'ý getirdi. Daha önce Büyükþehir Belediyesi'nde spor müdürlüðü de yapan Aydoðan'a ayrýca 10 müdürlük baðlandý. Baþkan yardýmcýsý Hasan Aydoðan'ýn kardeþi Kubilay Aydoðan da baþkan dayýsý tarafýndan Emlak Ýstimlak Müdürlüðü'ne getirilip 2 müdürlük baðlandý. CHP Genel Baþkaný Özgür Özel, CHP'deki eþ, dost ve akraba atamalarýyla ilgili, "Tavizimiz yok. Bursa, Balýkesir, Adana-Yüreðir'de tespit edilen akraba atamalarý geri alýndý" açýklamasýnda bulunmuþtu.

GERÇEK ÝSE BAÞKA ÇIKTI

Gerçeðin ise baþka olduðu ortaya çýktý. Adana'nýn Yüreðir Belediye Baþkaný Ali Demirçalý, baþkan yardýmcýsý olarak atadýðý yeðeni Hasan Aydoðan'ý, görevden almadýðý ortaya çýktý. Hasan Aydoðan'ýn belediyenin resmi yazýþmalarýnda imzasýnýn olduðu gün yüzüne çýktý.

Aydoðan'ýn 16 Mayýs 2024 yýlýnda yapýlan yazýþmada baþkan yardýmcýsý olarak imzasýnýn bulunmasý dikkat çekti.

  • chp skandallarý
  • özgür özel atamalarý
  • yüreðir belediyesi