Cinayetin detaylarý ortaya çýktý! Müþterilerini çaldýðý için öldürmüþ
ABONE OL

Sarýyer, Huzur mahallesinde 8 Eylül Pazar günüsaat 12.00 sýralarýnda meydana gelen olayda iþlettiði tamirhanenin önünde oturan Ýlhan Gürleyen, yanýna yaklaþan bir kiþinin baþýna bir el ateþ etmesiyle hayatýný kaybetti. Þüpheli olay yerinden yaya olarak kaçtý. Cinayet Büro Amirliði tarafýndan olayla ilgili baþlatýlan çalýþmada polis cinayet anýnýn bir güvenlik kamerasý tarafýndan görüntülediðini tespit etti. Görüntülerde üzerinde gri mont ve kapüþon bulunan þüphelinin yürüyerek iþ yerine doðru geldiði, hiç bir þey söylemeden dükkanýn önünde oturan Ýlhan Gürleyen'e ateþ ettiði görüldü. Baþýndan vurulan Ýlhan Gürleyen olay yerinde hayatýný kaybederken, þüphelinin hýzla kaçarak uzaklaþtýðý anlarda güvenlik kamerasý görüntülerine yansýdý.

BAÞAKÞEHÝR'DE YAKALANDI

Polis yaptýðý çalýþmada kýsa sürede þüphelinin kimliðini belirlendi. Þüpheli Mehmet A.D.(41)'in kendi otomobiliyle olay yerine geldiði, bir arka sokaða park ettikten sonra olayý gerçekleþtirip ayný araçla kaçtýðý belirlendi. Polis, þüpheli Mehmet A.D.'nin Baþakþehir'de bulunan evinin önünde park edilmiþ olarak bulunan otomobilinde yaptýðý aramada olayda kullanýldýðý deðerlendirilen bir adet 9 mm tabanca buldu. Takibi sürdüren Cinayet Büro Amirliði ekipleri þüpheliyi Baþakþehir'de yolda yürürken gözaltýna aldý.

ADLÝYEYE SEVK EDÝLDÝ

Cinayet Büro Amirliði tarafýndan yürütülen soruþturmada Mehmet A.D.'nin öldürülen Ýlhan Gürleyen'in daha önce çalýþtýðý tamirhanenin sahibinin oðlu olduðu belirlendi. Çalýþtýðý tamirhane sahibi ölünce, kendisine bir dükkan açan Ýlhan Gürleyen'in daha önceden müþterilerini çaldýðýný iddia eden Mehmet A.D. ilw le tartýþtýðý belirlendi. Poliste sorgusunda cinayeti itiraf ettiði öðrenilen þüpheli, maktulün müþterilerini çaldýðý için olayý gerçekleþtirdiðini söylediði belirtildi. Poliste iþlemleri tamamlanan þüpheli adliyeye sevk edildi.