Saðlýk Bakaný Koca'dan ilk açýklama... ''Cizre Devlet Hastanesinin morguna 46 ambulans giriþ yaptý'' iddiasýna yalanlama
ABONE OL

Merkezin sosyal medya hesabýndan yapýlan açýklamada, Cizre Devlet Hastanesinin morgunda iddia edildiði gibi bir yoðunluðun söz konusu olmadýðý belirtilerek, " 'Cizre Devlet Hastanesinin morguna 46 ambulans giriþ yaptý. Morg ve hastane sivillere kapatýldý.' iddiasý doðru deðildir. Hastane, vatandaþlarýmýza saðlýk hizmeti vermeye kesintisiz olarak devam etmektedir. Terör örgütü sempatizanlarýnýn sosyal medyadaki manipülatif paylaþýmlarýna itibar etmeyiniz." ifadelerine yer verildi.

SAÐLIK BAKANI KOCA, CÝZRE DEVLET HASTANESÝ'NE ÝLÝÞKÝN ÝDDÝALARI YALANLADI

Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca, "Bazý sosyal medya hesaplarý üzerinden yayýlmaya çalýþýlan 'Cizre Devlet Hastanesi'nin morguna çok sayýda ambulans giriþ yaptýðý için morg ve hastane sivillere kapatýldý' iddiasý asýlsýzdýr." açýklamasýnda bulundu.

Bakan Koca, sosyal medya hesabýndan yaptýðý açýklamada, þunlarý kaydetti:

"Bazý sosyal medya hesaplarý üzerinden yayýlmaya çalýþýlan 'Cizre Devlet Hastanesi'nin morguna çok sayýda ambulans giriþ yaptýðý için morg ve hastane sivillere kapatýldý' iddiasý asýlsýzdýr. Hastanemiz, hiçbir birimi kapatýlmaksýzýn vatandaþlarýmýza saðlýk hizmeti vermeye devam etmektedir. Sosyal medyadaki iddialarýn maksadý açýktýr. Bu maksat, devletimizi güçsüz göstermektir. Ýddialarýn sahipleri, vatanýna ve milletine baðlý olmak yerine terör örgütüne sempati duyanlardýr."

  • ambulans giriþi
  • yalan haber
  • morg kapatýldý