Cumhur Ýttifaký'nýn Hatay Büyükþehir Belediye Baþkan adayý Öntürk: Talepleri karþýlayacak yol haritasýný çok detaylý çalýþtýk
ABONE OL

Cumhur Ýttifaký'nýn Hatay Büyükþehir Belediye Baþkan adayý Mehmet Öntürk, Antakya ilçesinde vatandaþlarla iftar programýnda bir araya geldi.

AK Parti Hatay Ýl Baþkanlýðýnca Hatay Merkez Spor Salonu'nda "Bir sofrada birleþen Hatay, yarýnlar için el ele" adlý iftar programý düzenlendi.

Öntürk, iftar yemeði sonrasý yaptýðý konuþmada ramazan ayýnýn tüm insanlýða bolluk, bereket, huzur ve barýþ getirmesini diledi.

Hatay'ýn tüm potansiyelinin farkýnda olduklarýný ifade eden Öntürk, þöyle devam etti:

"Tarým, sanayi, turizm ve gastronomi baþta olmak üzere, þehrimizin ekonomik potansiyelinin farkýndayýz. Bunun yaný sýra deprem sonrasý ortaya çýkan zaruri ihtiyaçlarýn ve taleplerin de ne olduðunu çok iyi biliyoruz. Bu potansiyeli harekete geçireceðimiz dinamikleri ve talepleri karþýlayacak yol haritasýný da çok detaylý çalýþtýk. Cumhur Ýttifaký olarak Büyükþehir Belediyeciliði ve yerel hizmetler alanýnda baþarýlý uygulamalara, deneyim zenginliðine ve yetkin insan kaynaklarý havuzuna sahibiz."

Öntürk, þehrin yeniden ayaða kalkmasý için projelerinin, yol haritalarýnýn ve eylem planlarýnýn hazýr olduðunu kaydetti.

Programda Antakya Medeniyetler Korosu da sahne aldý.

Ýftar programýna AK Parti Hatay milletvekilleri Adem Yeþildal, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel ve Kemal Karahan ile kanaat önderleri, iþ insanlarý, sivil toplum kuruluþu temsilcileri, meslek odalarý baþkanlarý ve çok sayýda vatandaþ katýldý.

  • Hatay Ekonomi
  • Potansiyel
  • Yol Haritasý