Cumhurbaþkaný Erdoðan: Belediye baþkanlýklarý bu defa bize geçecek
ABONE OL

Programlarý kapsamýnda Þarköy ilçesine gelen Bolat, AK Parti Ýl Baþkanlýðýnýn Ahmet Doðan Küçük Meydaný'nda düzenlediði iftara katýldý.

Bakan Bolat'ýn telefonla aradýðý Cumhurbaþkaný Erdoðan, iftara katýlan vatandaþlara seslendi.

Vatandaþlarýn ramazanýný tebrik eden Erdoðan, "Baþý rahmet, ortasý maðfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluþ olan mübarek ramazaný yarýladýk. Bu arada tabii çok çok yorucu bir maratonun içerisindeyiz. Ben de bugün 2 vilayetimize gittim. Karabük'te muhteþem bir katýlým vardý. Karabük'ten Çankýrý'ya geçtim. Orasý da ayný þekilde birisinde 35 bin, diðerinde 45 bin kiþi meydanda toplanmýþtý. Hava bana öyle geldi ki inþallah orada belediye baþkanlýklarý bu defa bize geçecek. Böyle bir havayý gördüm." dedi.

Tekirdað'ýn gerçek belediyecilikle tanýþmasý gerektiðini vurgulayan Erdoðan, þunlarý kaydetti:

"Ýnþallah, Þarköy'de belediyeyi alýyor muyuz? Buna hazýr mýyýz? Bu vesile ile Tekirdað'ý da alýyor muyuz ? Çünkü bu müjdeyi ben sizin bu havanýzda görüyorum. Bakanýmýz, 'þu anda iftarda 3 bin kiþi var.' dedi. Böyle bir katýlým olduðuna göre inþallah 31 Mart akþamý da bu müjdeyi alacaðýz. Tekirdað'ý artýk bu CHP zihniyetinden kurtaralým diyorum. Cüneyt kardeþimizle inþallah yeni bir dönemi Tekirdað'da baþlatalým. Bu vesileyle þu kalan kýsa sürede yoðun bir çalýþma yapalým. Ana kademe, kadýn kollarý, gençler hep birlikte bu çalýþmayla inþallah Þarköy'ü de Tekirdað'ý da alalým. Bu müjdeyi Ankara'dan duymak istiyorum."

- "GÖREVE GELDÝKTEN SONRA VATANDAÞLARIN SORUNLARINI ÇÖZMEYE ÇALIÞTIK"

Bakan Bolat da Tekirdað damadý olduðunu ve zaman zaman Þarköy'e geldiðini söyledi.

Þarköy'e 2002'den bu yana devletin yaptýðý yatýrýmlarý çok iyi bildiðini ifade eden Bolat, "Cumhurbaþkanýmýzý aradým, '3 bin kiþi sizi dinlemek istiyor.' dedim. Mikrofonu isteyip sizlere seslenmek istedi. Ona söz verdik Þarköy ve Büyükþehir Belediyesini Cumhur Ýttifak'ý kazanacak diye söz verdik. Bunun gerçekleþmesi için çalýþmak lazým. Herkes oyunu kullanacak ve adaylarýmýzýn kazanmasý için destek isteyecek." dedi.

Trakyalýlarýn damatlarýný çok sevdiðini aktaran Bolat, Tekirdað damadý olarak seçimde herkesin desteðini istediklerini dile getirdi.

Vatandaþlara daha rahat bir hayat yaþatmak için çalýþtýklarýný vurgulayan Bolat, þunlarý kaydetti:

"Göreve baþladýktan sonra 30'dan fazla ülkeyle toplantýlar, anlaþmalar yapmaya çalýþtýk. Aldýðýmýz tedbirlerle, önlemlerle sizlere ciddi hizmetler vermeye gayret ettik. Tekirdað'daki arkadaþlarýmýzla birlikte de iþbirliði içinde çalýþýyoruz. Göreve geldikten sonra vatandaþlarýn sorunlarýný çözmeye çalýþtýk. TMO'nun hububat alýmýndan, Trakya Birliðin yað fiyatýnýn belirlenmesi ve diðer destekler gibi konularý ilgili bakan arkadaþlarýmla çözmeye gayret ettim."

Programa, AK Parti Milletvekilleri Mestan Özcan, Gökhan Diktaþ, Çiðdem Koncagül, Ýl Baþkaný Ali Gümüþ, Cumhur Ýttifaký Þarköy Belediye Baþkan Adayý Görkem Gökkaya ve vatandaþlar katýldý.