Cumhurbaþkaný Erdoðan Mehmetçikle bayramlaþtý: Kahramanlýk mücadelesi unutulmayacaktýr
ABONE OL

Cumhurbaþkaný Erdoðan, Hakkari Çukurca'daki 2'nci Hudut Tugay Komutanlýðýnda görevli Mehmetçiðin bayramýný, telefonda kutladý.

Milli Savunma Bakanlýðýnýn sosyal medya hesabýndan yapýlan paylaþýmda, Milli Savunma Bakaný Yaþar Güler'in, berberinde TSK Komuta Kademesi ile gittiði Hakkari Çukurca'daki 2'nci Hudut Tugay Komutanlýðýnda Mehmetçikle bayramlaþtýðý hatýrlatýldý.

Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan ile telefonda görüþen Bakan Güler, Mehmetçiðin büyük bir özveriyle görevini yaptýðýný belirtti. Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn bayramýný tebrik eden Güler, emirlerini almak üzere sözü Erdoðan'a býraktý.

Cumhurbaþkaný Erdoðan da yurt içinde ve sýnýr ötesinde görev yapan Mehmetçiðe hitaben yaptýðý telefon konuþmasýnda, þunlarý kaydetti:

"Deðerli Bakan'ým, tüm komutanlarýmýz, sizlerin de Kurban Bayramý'ný en kalbi duygularla tebrik ediyorum. Allah, nice bayramlara bizleri kavuþtursun duasýnda bulunuyorum. Biliyorum ki bu süreç içerisinde Mehmedimiz, Mehmetçiðimiz gerçekten ülkemizin dört bir yanýnda teröre karþý çok çok ciddi mücadeleler verdi. Yine bugün de aldýðýmýz raporlarda, çok büyük bir oranda teröristleri Mehmedimiz yok etti. Tabii bu coþku içinde, bu heyecan içerisinde ben de Mehmetçiklerimizi gözlerinden öpüyorum.

Ülkemizin dört bir yanýnda Mehmedimizin verdiði bu kahramanlýk mücadelesi hiçbir zaman unutulmayacaktýr. Bu düþüncelerle bu sevgi içerisinde daha nice bayramlara hayýrlýsýyla kavuþmayý Allah'tan niyaz ediyorum. Sizi sevgiyle saygýyla selamlýyorum. Nice bayramlara."