Cumhurbaþkaný Erdoðan, yeni yuvalarýna kavuþan afetzede bir aileye misafir oldu
ABONE OL

Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn katýlýmýyla Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakanlýðý tarafýndan 6 Þubat depremlerinden etkilenen 11 ilde, TOKÝ'ye yaptýrýlan ve tamamlanan 29 bin 311 afet konutunun anahtar teslimi töreni Hatay'ýn Antakya ilçesi Gülderen Konutlarý'nda yapýldý.

SÜRPRÝZ ZÝYARET

Anahtar teslim töreni sonrasý Cumhurbaþkaný Erdoðan, depremde evleri yýkýlan Ýpek ailesini yeni yuvasýnda ziyaret etti. Ailenin 3 çocuðuna hediye getiren Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn sürpriz ziyareti aileye büyük mutluluk yaþattý.

"ÇOK HEYECANLIYDIM"

Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn evlerini ziyaret ettiðini söyleyen Ahmet Ýpek, "Bugünkü misafirimiz Cumhurbaþkanýmýz oldu. Evimize gelip, bizi ziyaret ettiler. Çok heyecanlandým, çok mutlu oldum. Verdikleri ev çok güzel, her þey son sistem" dedi.

Cumhurbaþkaný Erdoðan'ý evinde misafir eden Ceylan Ýpek, "Baya heyecanlandýk. Cumhurbaþkanýmýz hiç beklemediðimiz anda geldi. Kapýda görünce bir anda þok oldum, bir daha dönüp baktým. Allah razý olsun çok güzel ilgilendiler, sohbet ettik. Çok memnunuz, evin her þeyini eksiksiz bir þekilde yapmýþlar. Çok güzel, çok beðendik ve her þeyi en ince ayrýntýsýna kadar düþünmüþler" dedi.

Cumhurbaþkaný Erdoðan: Ýç cephemizi sarsamayacaklar

"Her zaman milletimize koþacaðýz"