Cumhurbaþkaný Yardýmcýsý Yýlmaz: Çocuklarýmýzý geleceðe hazýrlamamýz gerekiyor
ABONE OL

Yýlmaz, Ümraniye Belediyesince düzenlenen toplu sünnet þöleninde yaptýðý konuþmada, bu yýl sünnet ettirilen çocuk sayýsýnýn 294'ü bulduðunu söyledi.

Bugüne kadar geleneksel þölenlerde 26 bin 712 çocuðun sünnet ettirildiðini aktaran Yýlmaz, bunun aileler için de kolaylýk olduðunu dile getirdi.

Sünnet töreninde emeði geçenlere teþekkür eden Yýlmaz, þöyle konuþtu:

"En saðlýklý ve sýhhi þekilde uzman ekiplerce gerçekleþtirilen bu sünnetlerimiz çocuklarýmýz için de büyük kolaylýk ve güvence oluþturuyor. Onlarýn da gözlerinden öpüyorum, her birinin sünnet sonrasýnda en kýsa sürede normal yaþamlarýna dönmelerini diliyorum. Çocuklarýmýz bizim her þeyimiz, geleceðimiz. Onlarý her bakýmdan güçlü þekilde geleceðe hazýrlamamýz gerekiyor. Hem eðitim, teknik, donaným anlamýnda hem de manevi deðerler anlamýnda çocuklarýmýzý her bakýmdan güçlü ve donanýmlý olarak geleceðe hazýrlamamýz gerekiyor."

Yýlmaz, en karlý yatýrýmýn gençlere ve çocuklara yapýlan olduðunu kaydetti.

Dünden bu yana ilçede çeþitli etkinliklere katýldýklarýný anlatan Yýlmaz, insan odaklý yerel yönetim anlayýþýnýn en güzel örneklerinin görüldüðü ilçelerden birinin Ümraniye Belediyesi olduðunu belirtti.

Yýlmaz, insana deðer hizmetlerin çok kýymetli olduðuna dikkati çekerek, þunlarý kaydetti:

"Az önce kütüphaneyi gördük, gençlerimiz orada harýl harýl çalýþýyor. Dün Millet Bahçesi'ndeydim, orada piknik yapan, spor yapan insanlar gördüm. Ümraniye'ye bu deðerleri katan herkese yürekten teþekkür ederim. En yaþanabilir ilçelerden biri haline gelmiþ durumda Ümraniye. En yaþanabilir ilçelerden biri Ümraniye. Önümüzdeki dönemlerde de yaþam kalitesini daha da artýrmak, halkýmýzýn refahý, huzuru için Sayýn Cumhurbaþkaný'mýz Recep Tayyip Erdoðan'ýn liderliðinde çalýþmaya, koþturmaya devam edeceðiz."

Sünnet Þöleni'ne aileleriyle katýlan çocuklar için çeþitli gösteriler ve çocuk þarkýlarýyla keyifli vakit geçirdi.

Ümraniye Belediyesinin her yýl düzenlediði þölene AK Parti Ýstanbul Milletvekili Hulki Cevizoðlu, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Ýstanbul Vali Yardýmcýsý Ünal Kýlýçarslan, Ümraniye Belediye Baþkaný Ýsmet Yýldýrým ve AK Parti Ümraniye Ýlçe Baþkaný Salim Çetinkaya katýldý.

Etkinlik, hatýra fotoðrafý çekiminin ardýndan tamamlandý.

  • cevdet yýlmaz
  • çocuklarýmýzýn geleceði
  • eðitim teknik donaným