Deprem bölgesinde bebek çalma giriþiminde bulunan þüpheli gözaltýna alýndý
ABONE OL

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki özel hastanede sahte polis kimliðiyle kendisini emniyet müdürü olarak tanýtan bir kiþi, görevlilere N.E. isimli bebeðin hastanede olup olmadýðýný sordu.

Hastane görevlileri, þüphelinin kendilerine gösterdiði polis kimliðinin sahte olduðunu fark edip bebek çalma giriþiminde bulunan zanlýyý polise ihbar etti.

Bunun üzerine hastaneye sevk edilen polis ekipleri, Samandað Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnýn talimatýyla þüpheli Ali Beyhan F'yi (55) gözaltýna aldý.

Zanlýnýn üzerini arayan ekipler, Türkiye Polis Emeklileri Derneði, Türk Silahlý Kuvvetleri Derneði ve 2. Sýnýf Emniyet Müdürü ibareli sahte kimlik kartlarý ile 53 bin 210 lira, 2 bin 575 dolar, 1050 avro, 5 çeyrek altýn, yüzük, 0,25 gram altýn, iki cep telefonu ele geçirdi.

Bu arada, bir araçta yapýlan aramalarda da þüpheliye ait tabanca ile 2 þarjör ve 42 mermi bulundu. Araçta bulunan üç kiþi de Ankara'dan Hatay'a birlikte geldikleri Ali Beyhan F'nin kendisini çevrede emekli emniyet müdürü olarak tanýttýðýný söyledi.

Öte yandan, Samandað Cumhuriyet Baþsavcýlýðý koordinesinde, ilçedeki yaðma, hýrsýzlýk ve çeþitli adli olaylara yönelik gerekli önlemlerin alýndýðý, tüm olaylara müdahalenin de hýzlýca yapýlmasýnýn saðlandýðý belirtildi.