Ecem Özkaya kaç yaþýnda, nereli? Ecem Özkaya kimdir?
ABONE OL

Ecem Özkaya kimdir? Ecem Özkaya kaç yaþýnda, nereli? gibi sorularýn yanýtlarý yoðun bir þekilde araþtýrýlýyor. Aðustos 2010'da dünyaevine giren oyuncu çift Mustafa Üstündað ile Ecem Özkaya'dan kötü haber geldi. Ünlü çiftin boþandýðý öðrenildi. Bu haberin üzerine Ecem Özkaya hakkýnda araþtýrmalar hýz kazandý. Can Kýrýklarý, Hayat Þarkýsý, Ýffet gibi projelerde rol alan Ecem Özkaya hakkýnda merak edilenlerin tümünü sizler için derledik. Ýþte tüm merak edilenler.. 

ECEM ÖZKAYA KÝMDÝR?

25 Haziran 1988 tarihinde Ýstanbul’da doðmuþtur. Tam adý Ecem Nur Özkaya’dýr. Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünden mezun oldu.

2007 yýlýnda yönetmenliðini Abdullah Oðuz'un yaptýðý "Kartallar Yüksek Uçar" dizisinde Seval rolünü oynayarak dizi hayatýna baþladý. Dizide Fikret Hakan, Nurseli Ýdiz, Kerem Alýþýk, Kemal Pekser, Nursel Köse, Ufuk Bayraktar, Mehmet Bilge Aslan, Kuzey Vargýn, Ziynet Sali gibi isimler oynamýþtýr.

2011 – 2012 yýllarý arasýnda yönetmenliðini Faruk Teber'in yaptýðý ve baþrollerini Deniz Çakýr, Ýbrahim Çelikkol, Melike Güner ve Zuhal Olcay'ýn paylaþtýðý "Ýffet" adlý dizide Nil karakterini canlandýrdý.

2012 – 2014 yýllarý arasýnda ekranlarýnda yayýnlan "Zengin Kýz Fakir Oðlan" adlý dizide Ufuk Özkan, Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Mahir Ýpek, Ferdi Akarnur, Kemal Kuruçay gibi isimlerle birlikte rol aldý.

Ecem Özkaya, 24 Aðustos 2010 tarihinde oyuncu Mustafa Üstündað ile evlendi. Ahmet Kaan (d.2013) adýnda bir oðlu vardýr.

Çekimleri 2015 Eylül'de baþlayan, senaryosunu Alptekin Öztürk, Orçun Benli ve Þükrü Üçpýnar'ýn yazdýðý ve yönetmen koltuðunda Orçun Benli'nin oturduðu 5 Dakkada Deðiþir Bütün Ýþler'in baþrollerinde Bülent Þakrak, Haki Biçici, Kaan Turgut, Emre Altuð, Ecem Özkaya, Murat Þahan, Ali Düþenkalkar, Neslihan Acar, Nezih Tuncay oynamýþtýr.

Filmleri ve Dizileri :

Oyuncu :

2015 – 5 Dakkada Deðiþir Bütün Ýþler (Ceyda) (Sinema Filmi)

2012 – 2014 – Zengin Kýz Fakir Oðlan (Biricik) (TV Dizisi)

2011 – 2012 – Ýffet (Nil) (TV Dizisi)

2010 – Cümbür Cemaat Aile (Zeynep) (TV Dizisi)

2009 – Sizi Seviyorum (Eda 5) (Sinema Filmi)

2009 – Elveda Rumeli 3. Sezon (Küçük Zarife) (TV Dizisi)

2008 – Havalimaný / Ýyi Uçuþlar (Ýdil) (TV Dizisi)

2007 – Kartallar Yüksek Uçar (Seval) (TV Dizisi)