Eðlence mekanýnda fenomen kýza saldýrý: Baþýna topuklu ayakkabýyla vurdu
ABONE OL

Olay, önceki gün saat 04.45 sýralarýnda Þiþli Harbiye'deki bir eðlence mekanýnda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde arkadaþý Nisa Nur Taþkýran ile eðlence mekanýna gelen Eslem Sena Nur (21), gecenin ilerleyen saatlerinde evine gitmek için taksi çaðýrdý. Beklediði esnada tuvalete giren genç fenomen kabindeyken iki kadýn kapýyý zorlamaya baþladý. Yaþanan sözlü tartýþma sonrasýnda genç fenomeni kabinden çýkartan iki kadýn, onu darp etmeye baþladý.

SALDIRI ANI KAMERADA

Tuvalette yere yatýrýlarak öldüresiye dövülen genç fenomenin baþýna topuklu ayakkabýyla vuruldu. Can havliyle saldýrganlarýn elinden kurtulan Eslem Sena Nur, dýþarýda tekrardan saldýrýya uðradý. Mekanýn çalýþanlarýnýn araya girmesiyle kurtarýlan genç fenomen, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen saðlýk ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasýnda ambulansla hastaneye kaldýrarak tedavi altýna alýndý. Saldýrý anlarý ve yaþananlar ise güvenlik kameralarýna anbean yansýdý.

SALDIRGANLAR TESPÝT EDÝLDÝ

Hastanede tedavi altýna alýnan Eslem Sena Nur'un üstü kanlar içerisinde kalýrken, baþýna 12 dikiþ atýldýðý öðrenildi. Olayla ilgili çalýþma baþlatan Þiþli polisi, mekanýn güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alarak, görgü þahitlerinin ifadesine baþvurdu. Yapýlan incelemeler sonucunda genç fenomene saldýranýn Seyran Y., topuklu ayakkabý ile vuranýn ise Fadime A. olduðu tespit edildi. Gözaltýna alýnan Seyran Y. ve Fadime A., kendilerinden þikayetçi olan Eslem Sena Nur'dan þikayetçi oldu. Ýfadesi alýnan Eslem Sena Nur, kýz arkadaþýyla gittikleri eðlence mekanýnda tuvalete gittiklerini, tanýmadýðý iki kadýnýn tuvalete gelerek kapýya sert bir þekilde vurduklarýný, daha sonra sözlü tartýþma yaþadýklarýný, akabinde tuvaletten çýktýktan sonra koridorda kavga ettiklerini ve kafasýna darbe aldýðýný söyledi.

Emniyette ifadeleri alýnarak iþlemleri tamamlanan Seyran Y. savcýlýk talimatýyla emniyetten serbest kalýrken, adliyeye sevk edilen Fadime A. ise savcýlýk tarafýndan adli kontrol þartýyla tutuksuz yargýlanmak üzere serbest býrakýldý.

"KUMPAS OLDUÐUNU DÜÞÜNÜYORUM"

Kanlar için kalan Eslem Sena Nur ise yaþadýklarýný sosyal medya hesabýndan anlattý. Nur, "Kýz arkadaþýmla beraber mekandaydýk. Eve dönmek için taksi çaðýrdýk, onu beklerden de lavaboya gittim. Benim arkamdan da 3 tane kýz girdi. Kumpas olduðunu düþünüyorum. Lavaboda üstüm müsait deðilken kapýyý iteklemeye çalýþtýlar. Çýktýðýmda da benimle münakaþaya girdiler. Nedense dayak yiyeceðimizi anladým, çünkü bir tane kýzýn elinde çaký vardý. Orada bana saldýrmaya kalktýlar, ben kaçmaya çalýþtým. Beni orada biraz patakladýlar. 2 tane kýz beni yatýrýp mahvettiler. Kafama da çaký soktular. Daha sonra beni merdivenden attýlar. Kafamda 12 dikiþ var. Her þerde bir hayýr vardýr diyelim. Þu an karakoldayým. Ýfadesi alýnýyor arkadaþýn. Ne gerek vardý bunlara" ifadelerini kullandý.