Emekli astsubaylar, 15 Temmuz þehidi Ömer Halisdemir'i unutmadý
ABONE OL

Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde bulanan þehit Ömer Halisdemir'in kabrine gelen Hamza Dürgen ve beraberindekiler, Kur'an-ý Kerim okuyarak dua etti.

Dürgen, burada yaptýðý konuþmada, istiklalini korumak için ülkenin her köþesine huzur ve güvenlik götüren, bu konuda hiçbir fedakarlýktan kaçýnmayan, vatanýný canýndan aziz bilen bir milletin evladý olduklarýný söyledi.

Çanakkale'de Türk milletini yok etmek için uðraþan yedi düvele karþý 10 binlerce þehit veren ecdadýn torunlarý olduklarýný belirten Dürgen, þunlarý kaydetti:

"Bütün emperyalist güçlerin Türk milletine karþý verdiði mücadeleye raðmen küllerinden yeniden doðarak Cumhuriyet'i kuran ecdadýn evlatlarýyýz. Bizler, Türk milletinin emaneti olan tanklarý, uçaklarý, silahlarý, toplarý bu millete karþý kullanan askeri üniformanýn içerisine sýðýnmýþ hainlere karþý tek yumruk olup, o tanklara göðüs geren, o silahlara, uçaklara meydan okuyan bir milletiz. 15 Temmuz'da ve bugüne kadar bu topraklarý vatan etmek için þehit olmuþ tüm þehitlerimizi ve gazilerimizi yad ediyor, þükranlarýmýzý sunuyoruz."

Dürgen, TEMAD olarak þehit meslektaþlarýný her yýl ziyaret ettiklerini ve bütün þehitleri andýklarýný ifade etti.

Kayseri'den gelen emekli astsubay Mehmet Ali Gül de þehit Ömer Halisdemir için yazdýðý þiiri okudu.