En Özel Anlara Atılan İmza… Pierre Cardin
ABONE OL

Pierre Cardin, davetlerin ve en özel anların vazgeçilmez parçası smokin ve damatlık koleksiyonunda, sezonun ruhuna uygun yün, ipek ve pamuktan oluşan hafif ve rahat kumaş seçenekleriyle göz dolduruyor. Her zaman klasikten yana olan centilmenlerin tercihi siyah renklerin yanı sıra, stilini ortaya koymak isteyenler için de lacivert, açık mavi, gri ve mürdüm gibi geniş renk yelpazesiyle beylerin beğenisine sunuluyor.

Son zamanların trendi dar kesim tasarımlar smokin ve damatlıkları yeniden yorumlarken, mono yaka, kırlangıç yaka, şal yaka ve düğmeli yaka alternatifleri, erkek stiline Pierre Cardin imzasını atıyor. Takımlar klasik yaka gömlekler, ince ve parlak kravatlarla kombinlenebilirken, smokinler için özel olarak tasarlanan siyah taş düğmeli gömlekler şık görünümünüzü ön plana çıkartacak güçlü parçalar arasında yer alıyor. Farklı renk ve desenlerle her sezon yenilenen kuşak-papyon ikilisi ve kol düğmeleri, aksesuarlarında kusursuzluğu arayan centilmen beylerin favorilerinden oluyor.

Sezonun diğer dikkat çeken detaylarından mix&match özellikli takımlar ise özgür ruhlu beyleri özel anlarında yalnız bırakmıyor. Farklı renk ve desene sahip pantolon ve ceketlerle kombinlenebilen bu takımlar kumsal ya da kır düğünü hayal edenler için ilk akla gelen stil seçenekleri arasında yer alıyor.

Pierre Cardin seçkin smokin koleksiyonuyla yeni mezun gençleri de bu ilk büyük heyecanında yalnız bırakmıyor. Tüm mezun olacak erkek öğrenciler için 31 Temmuz’a kadar Net %40 indirimin sağlanacağı mağazalarda ayrıca uzman stil danışmanları gelen genç konukların stillerini şekillendiriyor.

Uzun yıllardır olduğu gibi, en unutulmaz anlarınızın başrolünde siz ve sevdikleriniz yer alırken, şıklığınızın detaylarında Pierre Cardin imzası yer almaya devam ediyor.