Eşi ve kayınvalidesini bıçakladı
ABONE OL
Olay, dün akşam saatlerinde Çay merkez Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Hüseyin S., bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu eşi Cemile Ceyda S. ile görüşmek için kayınvalidesi Ayşe M.'nin TOKİ konutlarındaki evine gitti. İddiaya göre burada karı koca arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hüseyin S. yanındaki bıçakla önce Cemile Ceyda S.'yi ardından kavgayı ayırmaya çalışan Ayşe M.'yi bıçakla yaraladı.
 
Hüseyin S. olay yerinden kaçarken eşi ve kayınvalidesi kan içinde kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Cemile Ceyda S. ile Ayşe M. ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürdü. Anne ve kızın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 
 
Polisin yakalanması için çalışma başlattığı Hüseyin S., kısa süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Emniyetteki ifadesinde pişman olduğunu söyleyen Hüseyin S., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
Hüseyin S. ile Cemile Ceyda S.'nin 3 çocukları olduğu belirtildi.