Evdeki eþyalarý yola atýp, tabancayla rastgele ateþ açtý! Eve giren 3 polis yaralandý
ABONE OL

Burdur'da Tepe Mahallesi Yeþiltepe Caddesi'ndeki müstakil evde oturan A.D., saat 11.00 sýralarýnda evin balkonuna çýkarak eline geçirdiði eþyalarý yola atmaya baþladý. Komþularýn durumu bildirmesiyle adrese ekipler sevk edildi.

A.D. bir süre sonra kurusýký tabancayla rastgele çevreye ateþ etti. Olay yerine gelen polis ekipleri A.D.'yi ikna etmeye çalýþtý. Ýkna çabalarýnda baþarýlý olamayan polis, yan taraftaki evin çatýsýndan eve girmek için harekete geçti.

Polis, A.D.'nin bulunduðu yere biber gazý atarak eve girdi. A.D. ise içeri giren polislere kurusýký tabanca, býçak ve baltayla saldýrdý. Yaþanan arbede sýrasýnda bir polis memuru kurusýký tabancayla ateþ açýlmasý ile omuzundan, iki polis memuru ise satýr darbelerinden korunmak isterken yaralandý. Bir polis de biber gazýndan etkilendi.

Etkisiz hale getirilip gözaltýna alýnan A.D., evden çýkarýldý. Yaralý polisler ve A.D. ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alýndý. Yalnýz yaþadýðý ve komþularýnýn akli dengesinin yerinde olmadýðýný iddia ettiði A.D., tedavisinin ardýndan ifadesi alýnmak üzere polis merkezine götürüldü.