Evinde öldürülen kadýnýn katilinin kimliði dehþete düþürdü
ABONE OL

Ýl Emniyet Müdürlüðünden yapýlan açýklamada, dün akþam saatlerinde Fatih Y'nin (41), 112 Acil Saðlýk'ý arayarak eþinden haber alamadýðý yönünde ihbarda bulunup ardýndan Balaç Mahallesi'ndeki evine gittiði belirtildi.

Kapýyý açmak için komþusundan tornavida alan Fatih Y'nin ardýndan komþusuyla yangýn merdiveni kapýsýný açarak ikametine girdikleri anlatýlan açýklamada, Fatih Y'nin ikametinin hol kýsmýnda boðazýnda kesi olan ve kolunda bilezikleri bulunmayan eþi Kader Y'yi (39) ölü halde gördüðü aktarýldý.

Açýklamada, ihbar üzerine Asayiþ Þube Müdürlüðü Cinayet Büro Amirliði ekiplerinin eve gittiði ve hýzlý þekilde soruþturma baþlatýldýðý belirtilerek, þu ifadelere yer verildi:

"Samsun Emniyet Müdürlüðünün tüm birimleri ve Asayiþ Þube Müdürlüðünün tüm ekip ve personeli seferber edilmiþ, 4 saat süren geniþ kapsamlý araþtýrmalar sonucu, cinayeti gerçekleþtiren þahsýn, ayný binanýn 3. katýnda oturan ve maktulenin eþinin halasýnýn oðlu olan M.I. (32) olduðu tespit edilmiþtir. M.I. yapýlan operasyonla gözaltýna alýnmýþtýr. Þüpheli, '300 bin lira borcu olduðunu, kadýnýn bileziklerini almak için cinayeti gerçekleþtirdiðini' itiraf etmiþtir. M.I'nýn, maktulenin kolundan aldýðý 3 bilezik elde edilmiþtir."

Olayýn tüm yönlerinin ortaya çýkarýlmasýna yönelik geniþ kapsamlý soruþturmaya devam edildiði kaydedildi.