FETÖ elebaþý Gülen'in ölümünü duyanlar þehit Halisdemir'in kabrine akýn etti: Teröristbaþýnýn ölümü yüreklere su serpti
ABONE OL

FETÖ elebaþý Gülen'in ölüm haberini duyan vatandaþlar, 15 Temmuz'da darbecilere direniþin simge isimlerinden þehit Halisdemir'in kabrine gelerek dua okudu.

Þehidin kabrini ziyarete gelenlerden Efe Kahveci, AA muhabirine, 15 Temmuz'un kahramaný Halisdemir'i böyle bir günde ziyaret etmenin kendilerine farklý duygular yaþattýðýný söyledi. Kahveci, "Onun için dua edeceðiz, tüm þehitlerimiz için dua ediyoruz." dedi.

Yunus Emre Pehlivan da darbe giriþimi gecesini hatýrladýkça hüzünlendiðini dile getirerek, "Fetullah Gülen'in ölmesiyle bugün bizim için aslýnda milli bayram." diye konuþtu.

"ONUN ÝÇÝN DUA ETMEYE GELDÝM"

Þehidin kabrine ailesiyle gelen Serap Coþkun da Bursa'da yaþadýðýný, elebaþý Gülen'in ölümünün ardýndan þehidin kabrini ziyaret ettiklerini anlattý.

15 Temmuz'un kahramanlarýndan Ömer Halisdemir için üzgün, örgüt elebaþýnýn ölüm haberi için mutlu olduðunu aktaran Coþkun, þunlarý kaydetti:

"Kaç senedir Ömer Halisdemir'in acýsýný yaþýyoruz. Ben de evlatlarýmýn böyle karakterde olmasýný çok isterim. Onun için dua etmeye geldim. Ýki oðlum var, inþallah þehidin karakterinden, huyundan bir þeyler alýrlar. Bu vatan için can vermeye hazýr olurlar. Biz Türk milletine böyle evlatlar yetiþtirmek istiyoruz. Kalbimiz hep Ömer Halisdemir ile olacak."

Bülent Coþkun da Bursa'da yaþadýðýný, yýllardýr þehidin kabrini ziyaret etmek istediðini ancak bugüne nasip olduðunu söyledi.

FETÖ elebaþýnýn ölümünün ardýndan bir nebze yüreklere su serpildiðini dile getiren Coþkun, "Sebep olanlar, hesabýný verecekler öbür tarafta. Ýnþallah þehidimizin ruhu þad olur. Ýnþallah, ailesi de bir nebze rahatlamýþtýr." ifadelerini kullandý.

TRT'den manidar gönderme

Teröristbaþýnýn yasýný tuttular

FETÖ elebaþý Gülen öldü! Örgüte yakýn hesaplar duyurdu