FETÖ elebaþýna FETÖ'cü darbesi... Açýk açýk ifþa ettiler
ABONE OL

15 Temmuz baþarýsýz darbe giriþimi ile Fetullahçý terör örgütünün gerçek yüzü hem toplum hem de örgüt mensuplarý tarafýndan görülmeye baþlandý. 15 Temmuz ile örgütün gerçek amacýnýn ortaya çýkmasý kopmalarý da beraberinde getirdi.

FETÖ GERÇEKLERÝ "F-WATCH.NET"TE

Güvenlik kaynaklarýndan edinilen bilgiye göre, "f-watch.net" internet sitesi de örgütün riyakarlýðý ile yüzleþmiþ FETÖ'cüler tarafýndan 2021 yýlýnda kuruldu. ABD'de yaþayan ve örgüt içinde muhalif hale gelen bu FETÖ mensuplarý amaçlarýný "Demokratik meþruiyeti olmayan, bireysel özgürlükleri hedef alan ve fanatik bir þekilde beyni yýkanmýþ bir azýnlýk kullanarak toplumu kontrol etmeyi amaçlayan FETÖ'nün tehlikeli doðasýný ortaya çýkarmak" olarak anlatýyor.

Örgütte yaþananlara þahit olan FETÖ'cü muhalif kiþiler "Sadece Türkiye için deðil, faaliyet gösterdiði ülkeler için de bir tehdit olan FETÖ hakkýnda gerçekleri ortaya çýkarmayý" hedeflediklerini de vurguluyor.

FETÖ'CÜLER FETÖ'NÜN GERÇEK YÜZÜNÜ ÝFÞA ETTÝ

Sitede son olarak Fetullah Gülen'in yeni ikametgahýnýn fotoðraflarý ve adresi paylaþýldý. Konu ile ilgili yapýlan haberde, Nisan ayýndan bu yana bunama dahil ciddi saðlýk sorunlarý yaþayan Fetullah Gülen'in rýzasý olmadan yapýlan adres deðiþliðine, FETÖ yönetiminin karar verdiði vurgulandý.

Bu adres deðiþikliðinde, FETÖ elebaþý Gülen'in muhtemel ölümü halinde örgütün finansal kaynaklarýný ele geçirme niyetiyle bilinen ve Gülen'in kiþisel bakýmýndan sorumlu olan Cevdet Türkyolu ile 15 Temmuz'un baþ aktörlerinden Mustafa Özcan'ýn da söz sahibi olduðunun altý çizildi.

Terör örgütü lideri Gülen'in konakladýðý bir milyon dolar deðerindeki bu evin, Cevdet Türkyolu ve çocuklarýnýn sahibi olduðu Meserret LLC þirketi tarafýndan satýn alýndýðý da belirtildi.

Ayrýca sitede yapýlan paylaþýmda, örgütten hiçbir zaman para almadýðýný iddia eden Cevdet Türkyolu'nun, ABD'de FETÖ'nün þeffaf olmayan ve denetlenmeyen mali mekanizmasýnýn istismarý yoluyla elde edilen milyarlarca ABD dolarý deðerinde çok sayýda mülke sahip olduðunun tespit edildiðine de yer verildi.