Irak'ýn kuzeyine hava harekatý! Çok sayýda terörist etkisiz hale getirildi
ABONE OL

Milli Savunma Bakanlýðý(MSB) Irak'ýn kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lý teröristin düzenlenen hava harekâtý ile etkisiz hâle getirildiðini duyurdu.

MSB'den yapýlan açýklamada, "Tüm gücümüzle mücadeleye devam! Kahraman Türk Silahlý Kuvvetlerimiz, Irak'ýn kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiði 6 PKK'lý teröristi düzenlediði hava harekâtý ile etkisiz hâle getirdi. Kahraman Türk Silahlý Kuvvetlerimiz, terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlýlýkla sürdürecek!" denildi.

2 NÝSAN'DA 6 TERÖRÝST DAHA ETKÝSÝZ HALE GETÝRÝLMÝÞTÝ

Milli Savunma Bakanlýðý, 2 Nisan 2024'te Irak'ýn kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lý teröristin hava harekatý ile etkisiz hale getirildiðini bildirmiþti.

Milli Savunma Bakanlýðýnýn sosyal medya hesabýndan yapýlan paylaþýmda, terörle mücadele operasyonlarýnýn, bölgede son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlýlýkla süreceði vurgulamýþtý.

Paylaþýmda, "Kahraman Türk Silahlý Kuvvetlerimiz, Irak'ýn kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiði 6 PKK'lý teröristi düzenlediði hava harekatýyla etkisiz hale getirdi." ifadesine yer verilmiþti.

  • güvenlik güçleri operasyon
  • hava harekatý
  • ýrak