Gençlere uyarý! Bakan Bak: Spor yapmanýz bizim için çok önemli
ABONE OL

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde organize edilen etkinlikte Bakan Bak'ýn yaný sýra Pendik Belediye Baþkaný Ahmet Cin, Pendik Kaymakamý Mehmet Yýldýz ile ilçeye baðlý birçok okuldan öðretmenler ve öðrenciler yer aldý.

Gençlerin saðlýklý ve toplumla uyum içinde yaþamasýnýn önemine deðinen Osman Aþkýn Bak, "Spor yapmanýz bizim için çok önemli. Gençlerimizin baðýmlýlýktan ve kötü alýþkanlýklardan uzak tutulmasý en önemli görevlerimizden biri. Çocuklarýmýzý lütfen tesislerimize getirin. Spor yapmalarýný saðlayýn. Uyuþturucuyla mücadele etmemiz lazým. Çok okuyalým, çalýþalým, spor yapalým ve Türkiye'ye hizmet edelim. Türkiye, spor ülkesi olma yolunda. Cumhurbaþkanýmýz Recep Tayyip Erdoðan'ýn önderliðinde Türkiye'de spor devrimi yaþanýyor. Okul sporlarýna önem veriyoruz. Ýçinizden sporcular çýkacak. Bu güzel ülkeye hep beraber hizmet edeceðiz." ifadelerini kullandý.

Bakan Bak, spora verdiði destek ve Pendik'e kazandýrdýðý tesisler dolayýsýyla Ahmet Cin'e teþekkür etti.

Gençlerin dinamik ve sportif yetiþmesine katký sunmak için çalýþtýklarýný belirten Ahmet Cin de "Spor kompleksi sayýmýz 15'e ulaþtý. Kütüphane sayýmýzý da 21'e çýkardýk. 3 yýldýr baþlattýðýmýz üniversiteyi kazanan öðrencilere desteðimiz devam ediyor. Tek amacýmýz gençlerin saðlýklý ve bilgili yetiþmesine katký sunmak. Bakanýmýz Osman Aþkýn Bak'a teþrifleri için çok teþekkür ediyoruz." diye konuþtu.

Pendik Belediyesinin spora yaptýðý yatýrýmlara dikkati çeken Mehmet Yýldýz ise "Pendik bir spor kenti. 6 aydýr buradayým. Ahmet Cin'in spora inanýlmaz bir ilgisi ve yatýrýmý var. Ýnþallah buradan nice sporcular yetiþecek ve ülkemizi baþarýyla temsil edecekler." þeklinde görüþ belirtti.