Görevi devreden Gül'den teþekkür mesajý
ABONE OL

Gül, mesajýnda, Adalet Bakanlýðý görevini devraldýðý Bekir Bozdað'a bu önemli vazifeyi yeniden devrettiðini belirtti.

Bozdað'a muvaffakiyet dileyen Gül, AK Parti Genel Baþkaný ve Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn destekleriyle adalet alanýnda reformcu anlayýþla tüm vatandaþlara en iyi hizmeti sunmaya gayret ettiklerini bildirdi.

Gül, "Bakanlýðýmýz bünyesindeki bütün arkadaþlarýmýzla aziz milletimizin adalete kolay ve hýzlý eriþebilmesi, adaletin doðru tesis edilmesi için gece gündüz çalýþtýk. Elbette her makam gelip geçicidir, asýl olan milletin kalbinde yer almaktýr. Bu aziz milletin bir ferdi olmak en büyük þereftir." ifadelerini kullandý.

Gül, görev süresince baþta Cumhurbaþkaný Erdoðan olmak üzere kabinedeki diðer bakanlarýn da desteðiyle Gaziantep'te de önemli yatýrýmlarýn yapýlmasý için çaba gösterdiklerinin bilgisini vererek, þunlarý kaydetti:

"Kýymetli milletvekillerimizle, Gaziantep Valimiz Davut Gül, Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Fatma Þahin, tüm belediye baþkanlarýmýz, AK Parti Ýl Baþkanýmýz Mehmet Eyüp Özkeçeci baþta olmak üzere tüm teþkilat mensuplarýmýz, kamu kurum ve kuruluþlarý ile kentimizdeki sivil toplum kuruluþlarýyla uyum içinde gazi þehrimizi daha iyi noktalara taþýma gayretinde olduk. Kendilerine bizlere, Gaziantepli hemþerilerime gösterdikleri destek için müteþekkirim. Aziz milletimize ve Gaziantep'e ömrümüz yettiði sürece hizmete devam edeceðim."