Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (01.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün yaşamınızı kontrol altına alarak, kendi istek ve talepleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdan kaynaklanan baskıyı üstünüzde hissetseniz de farkındalığınızı artıran olaylar daha rahat tepki vermenize ve strateji geliştirmenize yol açabilir. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Harekete geçmek isteseniz de olayları kontrol etmekte zorlanabilir, aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların beklenmedik muhalefeti içten içe öfkeye ve huzursuzluğa yol açsa da tepkinizi gösteremeyebilirsiniz.  Fakat gelişmeleri farklı bir gözle değerlendirebileceğiniz bakış açısı kazanabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hedeflerinizi gerçekleştirmek için karşınıza çıkan beklenmedik fırsatlar finansal konular yüzünden engellense de mücadele etmekten vazgeçmeyeceksiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal ve arkadaş gruplarıyla sürpriz programlar yapabilir, cesaret gerektiren girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınızda yaşanacak ani gelişmeler tepkilerinizi kontrol etmenizi zorlaştırabilir. Bir anda dikkatleri üstünüzde toplayabilir ya da beklenmedik kararlar alarak harekete geçebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin duygusal baskısını üstünüzde hissedebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hayata bakış açınızda, görüşlerinizde ani değişimler ve farkındalıklar gündeme gelebilir. Fakat günlük yaşamın baskısı kararlarınızı uygulamanızı engelleyebilir. Bugün olayları kontrol edemeseniz de kadersel gelişmeler önünüzü açarak başarılı olmanızı sağlayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün duygularınız çok iniş çıkışlı olabilir. Kendinizi hem çok cesur hem de baskı altında hissedebilirsiniz. Finansal konularla ilgili ani gelişmeler yaşanabilir, beklenmedik harcamalarla karşı karşıya gelmeniz, sevdikleriniz ve keyiflerinizden ödün vermenize neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşınızdakilerin ani çıkışları ve beklenmedik kararlarına uyum sağlamakta zorlanabilir, eve ve aileye dair sorumlulukların duygusal baskısıyla baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin sizi cesaretlendirmesi ve heveslendirmesiyle harekete geçebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma ortamınızda yaşanacak ani değişiklikleri kontrol etmekte zorlanabilir, hırs ve rekabetten kaynaklanan çatışmalara girebilirsiniz. Karşınızdakileri ikna etmek mücadele etmeniz gerekebilir. Yaptığınız işte ve üstlendiğiniz projelerde yenilenmeler ve görev değişiklikleri olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hayattan keyif almak için fazla riske girebilir, aşk ilişkilerinde ki ani gelişmelerde beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak için daha fazla mücadele etmeniz ve rekabete girmeniz gerekebilir. Bugün cesur ani kararlar alarak, planlamadığınız girişimlerde bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aile fertleriyle ilişkilerinizde farkındalığınızı artıran gelişmeler yaşanabilir, anlık kararlarla harekete geçebilir ya da yerleşim yerinizde ani değişimler yapmak isteyebilirsiniz.  Olayları kontrol etme isteğiniz çatışmalara yol açsa da rekabetten kaçınmayacak ve istekleriniz doğrultusunda ilerleyeceksiniz. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün ani kararlar alabilir, çevrenizdekilere beklenmedik sözler verebilirsiniz. Sosyal medya da ya da yakınlarınızla iletişiminizde farkındalığınızı artıracak olaylar gelişebilir. Açığa çıkan bilgiler ve kulağınıza gelen duyumlar girişimlerinizde engellere ve duygusal baskıya neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ekonomik gelirlerinizde yaşanan ani değişimler, harcamalarınızı kontrol edememenize ve geleceğe dair hedeflerinizde engellere yol açabilir. Arkadaşlarınızla aranızda yaşanan rekabet sizi daha da fazla hırslandırarak mücadele etmenize ve cesur girişimler de bulunmanıza neden olabilir.