Hamas'a 'terör örgütü' diyen Özgür Özel'den yeni skandal
ABONE OL

Soykýrýmcý Ýsrail Filistinlilere dünyanýn gözü önünde ölüm yaðdýrýyor. Masum halka kýyým düzenleyen siyonist zihniyete baþta ABD olmak üzere Batý destek çýkarken; Türkiye'de de ana muhalefetin lideri Özgür Özel Hamas'a, Netanyahu aðzý ile 'terör örgütü' nitelemesi yapmaktan geri durmuyor.

SOYKIRIMCI ÝSRAÝL'Ý AKLADI: SUÇU FÝLÝSTÝN'E ATTI!

Özgür Özel 31 Mart yerel seçimleri için gerçekleþtirdiði mitingde, "Birkaç ay önce Hamas'ýn yaptýðý saldýrýlara cevaben, Filistin devletinin yaptýðý saldýrýlarda 35 binin üzerinde insan hayatýný kaybetti." gibi akýlalmaz bir ifade kullandý.

Özel'in skandal sözlerine sosyal medya kullanýcýlarýndan büyük tepki geldi.

HAMAS'I "TERÖR ÖRGÜTÜ" ÝLAN ETMÝÞTÝ

CHP Genel Baþkaný Özel daha önce de terör devleti Ýsrail'in soykýrýmýna maruz kalan ve Filistinli halkýný savunan Hamas'ý terör örgütü ilan etmiþti.

SKANDALLARI SAYMAKLA BÝTMÝYOR!

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel geçtiðimiz günlerde de, ""Gençler darbe yapýyor' desinler, ben o darbeye teslim olurum" þeklindeki sözlerine tepkiler sürerken bir skandala daha imza atmýþtý. Özel, 15 Temmuz darbe giriþimine karþý koyan ve Baþkan Erdoðan'ýn çaðrýsýyla sokaklara inen vatandaþlarý hedef almýþ, 'zibidi' diyerek açýk açýk hakaret etmiþti.