Hamza Dað'dan taksici esnafýna ''kamera ve kabin'' sözü
ABONE OL

Cumhur Ýttifaký Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Hamza Dað, saha çalýþmalarýna durmaksýzýn devam ediyor. Bu çerçevede, Hamza Dað'ýn bugünkü duraklarýndan biri de Karabaðlar ilçesi oldu. Ýnönü Caddesi'ndeki esnafý ziyaret eden Dað'a; Cumhur Ýttifaký Karabaðlar Belediye Baþkan Adayý Mehmet Sadýk Tunç da eþlik etti.

Hamza Dað, cadde üzerindeki bir taksi duraðýný da ziyaret etti. Dað, son dönemde uðradýðý saldýrýlarla gündeme gelen ticari taksi esnafýyla sohbet ederek sorunlarýný dinledi.

"KAMERA VE KABÝN" MÜJDESÝ

Taksi esnafý için birçok proje üzerinde detaylýca çalýþtýklarýný belirten Dað, "Hem Ýzmir'de yaþadýðýmýz elim hadise hem de taksici esnafýmýzýn bu konudaki talepleri doðrultusunda, hem kabini hem de kamera sistemini göreve geldiðimizde büyükþehir belediyesi olarak taksici esnafýmýza hediye edeceðiz. Bunun sözünü, vaadini de böylece vermiþ olduk" ifadelerini kullandý.

"3,5-4 SENE SONRA ÝZMÝR'DE ASFALTLANMAMIÞ BÝR TANE MAHALLE GÖRMEYECEKSÝNÝZ"

Bir esnafýn, yollarýn bozukluðu sebebiyle tamirhaneden çýkamadýklarýný belirtmesi üzerine Hamza Dað, "Biz Ýzmir'in her yerini dolaþýyoruz. Bu konuda iki tane can alýcý þikayet var. Biri; sizin de belirttiðimiz gibi yollarýn bozuk olmasý. Ýnsanlar Çiðli'de de aynýsýný söylüyor, Buca'da da aynýsýný söylüyor, 'arabalarýn alt takýmýný yapmaktan býktýk' diyorlar. Ýkincisi de; 'su parasý, elektrik parasýndan fazla geliyor.' Biz de dedik ki; su parasýný yüzde 50 indireceðiz. Diðer konuda ise en kötülerinden baþlayarak, sokak aralarýna kadar tüm yollarý tamir edeceðiz. Asfalt kalitesini de artýracaðýz. 3,5-4 sene sonra Ýzmir'de asfaltlanmamýþ bir tane mahalle görmeyeceksiniz" þeklinde konuþtu.