Hatay'da reklamdan tasarruf, yardýmda artýþ
ABONE OL

Depremin vurduðu Hatay'ýn yeniden inþasý ve ihyasý için göreve gelmesiyle çalýþmalara baþlayan Hatay Büyükþehir Belediyesi Baþkaný Mehmet Öntürk, çalýþmalarýna bir yenisini daha ekledi. Tasarruf tedbirlerinin deprem bölgesindeki önemi çerçevesinde HBB, reklam afiþlerinde tasarrufa gitti. Ýsrafýn önüne geçmek ve maddi kaynaklarý daha verimli kullanmak için yapmýþ olduðu çalýþmalara bir yenisini daha eklemiþ olan Baþkan Öntürk, Kurban Bayramý dolayýsýyla ilçelerdeki reklam panolarýna asýlmasý planlanan bayram kutlama mesajýný her ilçede birer tane olacak þekilde belirlendi.

Reklam panolarýna asýlan kutlama mesajýnda "Bayram paylaþmaktýr; bu pankartý her panoya asmak yerine, 15 ilçemizde birer tane olacak þekilde sýnýrlandýrdýk. Reklamda tasarrufa, ihtiyaç sahiplerine yardýmda artýþa gidiyoruz" ifadesi yer aldý.

Yetkililer tasarruf tedbirleri kapsamýnda alýnan bu kararla reklam giderlerinde tasarrufa giderek ihtiyaç sahiplerine yapýlacak yardýmýn arttýrýlacaðýný ve ayrýca diðer reklam harcamalarýnýn da azaltýlarak bunun yerine Büyükþehir'in þehrin yeniden imar ve ihyasý için baþlatýlan projelerine aðýrlýk verileceðini vurguladý.

  • Hatay Belediyesi
  • tasarruf tedbirleri
  • reklam afiþleri