Hatay'da seçimin galibi Öntürk: Bu kadim þehrin kardeþliðini birleþtireceðiz
ABONE OL

Öntürk, AK Parti Ýskenderun Ýlçe Baþkanlýðý önünde bir araya gelen vatandaþlara hitabýnda herkese teþekkür etti.

Cumhur Ýttifaký olarak çok ciddi bir þekilde kenetlendiklerini belirten Öntürk, "Hatay, büyük bir afet yaþadý, yaþanan afette biz Cumhur Ýttifaký olarak yola çýktýk, 'Cumhur Ýttifaký'nýn adayýyýz ama Hatay'ý seven herkesi bu çatýnýn altýnda bekliyoruz.' dedik, elhamdülillah o þekilde oldu. Allah milletimizden razý olsun. Þimdi artýk kollarý çemreyip inþallah hýzlý bir þekilde þu memlekette bizden medet bekleyen, görev bekleyen insanlarýmýzý bir an önce mahallesine, yuvasýna, evine kavuþturmak." ifadelerini kullandý.

Yapamayacaklarý hiçbir þeyin sözünü vermediklerini dile getiren Öntürk, ne söyledilerse hepsini yerine getireceklerini, milletin hizmetkarý olduklarýný vurguladý.

Hizmet ederken adaletten þaþmayacaklarýnýn altýný çizen Öntürk, "Samandað'a da ayný hizmeti yapacaðýz, Ýskenderun'a da ayný hizmeti yapacaðýz, Kýrýkhan'a da Defne'ye de ayný hizmeti yapacaðýz. 15 ilçenin 15'ini de adil bir þekilde yöneteceðiz ve buradan þunu yapacaðýz, bu kadim þehrin kardeþliðini birleþtireceðiz inþallah. Bu memleket, bu ayrýmcýlardan kurtuldu, bugün tarihi bir gün." þeklinde konuþtu.