Hayatýný ABD'de sürdürecekmiþ! Eylem Tok'un mahkemeye sunduðu mektup ortaya çýktý
ABONE OL

Ýstanbul'da lüks aracýyla yaptýðý kaza sonucu Oðuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oðlu Timur Cihantimur'u önce Mýsýr'a ardýndan ABD'ye kaçýran Eylem Tok'un 2 Aðustos'ta mahkemeye avukatý aracýlýðý ile sunduðu mektubunda ilginç detaylar yer aldý. Tok, mektubunda saðlýk sorunlarýndan ve oðlu ile ABD planlarýndan bahsetti.

"YEMEK YÝYEMÝYORUM"

Eylem Tok'un mektubunu The Spot adlý haber sitesinde yayýnlandý. Tok, mektubunda "Yemek yemede, uyumada zorluk çekiyorum. Yiyecekleri midemde tutamýyorum ve önemli miktarda kilo kaybediyorum. Neredeyse her gece panik atak geçiriyorum" ifadeleriyle hapishanedeki koþullarýn kendisini kötü etkilediðini belirtti.

"EPÝLEPSÝ HASTASIYIM"

Tok, dört yýl önce epilepsi hastalýðýna yakalandýðýný daha önce hastalýðý yendiðini ancak hapishanede iki kez nöbet geçirdiðini belirtti. Üç kez sýrtýndaki sorunla ilgili geçmiþte ameliyat geçirdiðini bu hastalýklarýnýn da nüksettiðini ve kendisine epilepsi ilacý verilmediðini belirten Tok, bu süreçte yaþadýðý sýkýntýlarý mahkemeye sunarak tahliye talebini yineledi.

ÝÞYERÝ AÇACAKMIÞ

Mektubunda, ABD'deki planlarýndan da bahseden Tok, "ABD'de oðlum için ve kendim için dil okuluna yazýlacaktým. Film okuluna kaydolacaktým, sonunda da burada bir galeri açmayý umuyordum" dedi. Tok, Amerika'da yeni bir hayat kurmayý planladýðýný ancak yaþanan olaylarýn bu planlarý altüst ettiðini ifade etti. Ýþyeri açacakmýþ Eylem Tok ve oðlu Timur Cihantimur ABD'ye böyle kaçmýþtý.