Herkesin hacca gittiðini sandýðý 'Adanalý Gaspçý' hapisten çýktý: Aha dayýya sorun gerçek gaspçý benim
ABONE OL

"4 kere hacca gidip geldim, aha dayýya sor" sözleriyle tanýnan Adanalý fenomen Hüseyin Taþkýran (27), hapiste olduðu esnada baþka birinin kendisi yerine geçerek para kazandýðýný öðrendi. Sosyal medya hesaplarýnda çektiði videolar milyonlarca izlenen 'Yaso' lakaplý Yahya Karataþ'ýn kendisinin yerine geçerek para kazandýðýný belirten Taþkýran, þahýstan maddi ve manevi tazminat davasý açarak þikayetçi olacaðýný belirtti.

2015 YILINDAN BERÝ HAPÝSTE

2015 yýlýndan beri hapiste olduðunu kaydeden Taþkýran, sosyal medya hesaplarýnda yüz binlerce takipçiye ulaþan Yahya Karataþ isimli þahsýn, çektiði hac ziyareti videolarýnda kendisinin yerine geçerek ünlü olduðunu söyledi. Çeþitli sosyal medya ve yayýn organlarýnda hacca gittiðine yönelik haberler yayýnlandýktan sonra baþka bir þahsýn kendisi gibi davrandýðýndan haberdar olduðunu anlatan Taþkýran, gerçekleri Ýhlas Haber Ajansý'na anlatarak, "Gerçek Gaspçý Hüseyin benim aha dayýya sorun" dedi.

"ÜZERÝMDEN PRÝM KASIYOR"

Kendisinin yerine geçerek para kazanan þahýstan cezaevinde olduðu esnada haberi olduðunu anlatan Hüseyin Taþkýran, "Ünlü olmak güzel bir þey. Buradan hayranlarýma sesleniyorum. Bir tane çocuk çýkmýþ. Ýsmi Yahya Karataþ. Benim üzerimden prim kasýyor. Hacca gitmiþ, benim fotoðraflarým ile kendi fotoðraflarýný birleþtirerek 'hac hayalimi gerçekleþtirdim' dediði videolar paylaþýyor. Yalan-yanlýþ þekilde para kazanýyor, o bir dolandýrýcý. Benim üzerimden para kazanýyor. Ben cezaevinde olduðumdan dolayý benim yerime geçmiþ. Milleti dolandýrýyor. Ben buradan hayranlarýma sesleniyorum, bu dolandýrýcýya inanmamalarý lazým. Kendini 'Yaso' olarak tanýtan þahsa da sesleniyorum. Maddi ve manevi tazminat davasý açacaðým" dedi.

HAYALÝ HACA GÝTMEK

Niðde'de ceza infaz kurumunda cezasýný tamamlamayý heyecanla beklediðini belirten Taþkýran, "11 günlüðüne izne çýktým. Cezam tamamen bitip de çýktýðýmda yeni skeçler yapacaðým. Buradan hayranlarýma sesleniyorum, beni takip etmelerini diliyorum. Allah nasip eder de çýkarsam da, gerçekten hac hayalimi gerçekleþtireceðim" þeklinde konuþtu.