Ýddia sonrasý parti içine sert mesajlar! Özgür Özel'in sað kolundan zehir zemberek açýklama
ABONE OL

CHP'li Manisa Þehzadeler Belediye Baþkaný Gülþah Durbay, CHP Genel Baþkaný Özgür Özel ile iliþkisi olduðu yolunda yine CHP'ye yakýn çevrelerin dile getirdiði iddialara karþý sessizliðini bozdu. Durbay, iddialarý "iftira" olarak niteleyerek, kolon kanseri tedavisi olduðunu duyurdu.

Gülþah Durbay, CHP'ye yakýn bazý internet siteleri ve sosyal medya hesaplarýnýn, Özgür Özel ile iliþkisi olduðu iddialarýný video paylaþýmýyla yalanladý, "Organize olmuþ, hazýmsýz bir grup tarafýndan planlý bir þekilde pek çok iftiraya ve yalana maruz kaldým. Geçtiðimiz gün de bir alçak tarafýndan son derece çirkin, ipe sapa gelmez, baþtan sona yalanlarla dolu bir yazý dolaþýma sokularak ben, ailem ve Sayýn Genel Baþkaným hedef gösterildi, iftiraya uðradým" diye konuþtu.

MAHKEMEYE VERDÝM

Yüzden fazla kiþi ve kurumu mahkemeye verdiðini belirten Durbay, "Bu alçaklarýn hepsini tek tek mahkum ettireceðim. Mahkemeye verildiðini öðrenenlerden bazýlarý derhal yazýlarýný kaldýrdý ve benimle iletiþim kurmaya çalýþýp, özür mesajlarý gönderdiler" dedi.

YAZININ SAHÝBÝ DE CHP'LÝ

Durbay'ýn söz ettiði yazýlardan birinin daha önce CHP'den birçok kez milletvekili, meclis aday adaylýðý baþvurusu bulunan gazeteci Ebru Küçükaydýn'a ait olduðu öðrenildi. "Özgür Özel düðümü Þehzadeler'de mi çözüldü?" baþlýklý yazýda, Özgür Özel ve Durbay'ýn iliþkisi olduðuna dair kulis bilgileri yer aldý.

CHP'NÝN ÝKÝ NUMARASINDAN PARTÝ ÝÇERÝSÝNE YAYLIM ATEÞÝ

CHP Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Samsun Milletvekili Ulaþ Karasu, yaþananlara iliþkin sosyal medyadan yaptýðý açýklamada, partisinin içine yönelik sert mesajlar verdi.

"Bugüne kadar parti dýþýndaki siyasi rakiplerimiz, kurucu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ten baþlayarak Cumhuriyet Halk Partimizin genel baþkanlarýyla ilgili her türlü iftiraya ve yalanlara baþvurdular" diyen Karasu, "Fakat ilk defa CHP içinde, Genel Baþkanýmýza karþý ahlaksýzca, namussuzca ithamlarda bulunan kendini bilmezlerle karþý karþýyayýz" ifadelerini kullandý.

Karasu'nun mesajýný CHP Malatya Milletvekili Veli Aðbaba'nýn da alýntýlayarak paylaþmasý dikkati çekti.

HABERÝ YAPAN CHP'LÝ DÝSÝPLÝNE SEVK EDÝLDÝ

Öte yandan iddialarý dolaþýma sokan CHP üyesi gazeteci Ebru Küçükaydýn, "kesin ihraç talebi" ile partisinin Ýl Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

BANA DA ÝFTÝRA ATTILAR

CHP'li Ýzmir Çeþme Belediye Baþkaný Lal Denizli de, Durbay'a destek açýklamasý yaptý. Lal Denizli, "Belediye baþkan adayý olduðum günden beri hakkýmda atýlmadýk iftira, söylenmedik yalan kalmadý. Daha da acýsý; bu yalanlar, siyasi rakiplerimizden çok, partimizin kurultay iradesine zerre saygýsý olmayan, partimizin birinci olmasýný hazmedememiþ sözde 'parti sevdalýlarý' tarafýndan yapýldý" dedi.