Ýki kadýný silahla vurup intihar etmiþti! Cinayetin nedeni belli oldu
ABONE OL

Edinilen bilgiye göre, olay dün ilçeye baðlý Yeni Mahalle'de meydana geldi. Ýddiaya göre Çetin G. (36), iþten çýkýp servise binerken Feriye Gözüala (25) ve H.G. isimli kadýnlarla tartýþmaya baþladý. Tartýþmanýn kavgaya dönüþmesi üzerine Çetin G., yanýnda taþýdýðý silahla iki kadýna ateþ etti. Feriye Gözüala olay yerinde yaþamýný yitirirken, aðýr yaralanan H.G. ise ambulansla hastaneye kaldýrýldý.

Olay yerinden uzaklaþan Çetin G., 100 metre ilerde ayný silahla baþýna ateþ ederek intihar etti. Hayatýný kaybeden Feriye Gözüala'nýn cenazesi bugün otopsinin ardýndan Adana Adli Týp Kurumu Morgu'ndan alýnarak Tarsus'a getirildi. Tarsus Þehir Mezerlaðý'nda kýlýnan cenaze namazýn ardýndan Gözüala'nýn cenazesi topraða verilmek üzere Çamlýyayla Fakýlar'a götürüldü. Bu arada H.G.'nin ise yoðun bakýmda tedavisinin sürdüðü, intihar eden þahsýn da bugün topraða verileceði öðrenildi.

Ýddiaya göre Çetin G.'nin 3 yýl önce H.G. ile sevgili olduðu ancak H.G.'nin bir süre önce ayrýlmak istediði öðrenildi. Olay günü de Çetin G.'nin H.G. ile konuþmak için çalýþtýðý iþ yerinin önüne geldiði, onu barýþmaya ikna edemeyince tartýþma çýktýðý, Çetin G.'nin de tabancasýný çýkartýp önce araya giren Gözüala'yý daha sonra da H.G.'yi vurduðu öne sürüldü.