Ýstanbul'da korkunç olay! Damadýný öldürdü
ABONE OL

Olay, dün saat 20.00 sýralarýnda Oruçreis Mahallesi'nde meydana geldi. Ýddiaya göre, Salih Macat (38) eþiyle uzun süredir evde tartýþmalar yaþýyordu. Macat'ýn eþi 5 ay önce babasýnýn evine taþýndý. Önceki akþam saatlerinde kayýnbabasýnýn evinin bulunduðu sokaða giden Macat, eþinin bulunduðu daireye taþ atarak hakaretler etmeye baþladý. Bir süre sonra evin önünden ayrýldý. Dün akþam saatlerinde tekrar evin önüne gelen Salih Macat'ý gören eþi, babasý Orhan Doðan'a haber verdi.

Evine gelen Orhan Doðan sokakta damadý Salih Macat ile tartýþmaya baþladý. Tartýþma sýrasýnda Orhan Doðan yanýnda bulunan silahla Macat'a 3 el ateþ etti. Kurþunlardan biri Salih Macat'ýn baþýna isabet etti. Mahalle sakinleri polis ve saðlýk ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen saðlýk ekipleri baþýndan vurulan Salih Macat'ýn hayatýný kaybettiðini belirledi. Polis ekipleri Orhan Doðan'ý yanýnda bulunan silah ile olay yerinde yakalayarak polis merkezine götürdü.

"ÇOCUKLARI GÖRMEYE GELÝYOR"

Olayý haber aldýktan sonra mahalleye gelen Orhan Doðan'ýn eski eþi Sevi Türkmen "Salih iyi çocuktu, içtiði için sapýttý. Ýki tane oðlu var, artýk periþan etti. 5-6 aydýr ayrýlar, dövdüðü için kaçýp geliyor bu eve. Çocuklarý görmeye geliyor, olay çýkarýyor. Kýzýmla konuþtum 'Anne yine geldi. Salih rezillik çýkardý, taþ attý.' Ýnþallah ýslah etsin kýzým, ne yapayým dedim" þeklinde konuþtu.