Ýzmir adayý Hamza Dað: Balýk halini yenileme zamaný geldi
ABONE OL

31 Mart'ta gerçekleþecek yerel seçimler öncesi çalýþmalarýný sürdüren AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Cumhur Ýttifaký Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Hamza Dað, sabahýn ilk saatlerinde Buca ilçesinde bulunan Ýzmir Su Ürünleri Hali'ni ziyaret etti. Hal esnafý tarafýndan sevgi gösterileriyle karþýlanan Dað, mezata katýlarak bir kasa balýk da satýn aldý. Hal esnafýný tek tek ziyaret ederek sohbet eden Hamza Dað, esnafýn sorunlarýný da dinledi.

HAL ESNAFINA 'YENÝLEME' MÜJDESÝ

Burada basýn mensuplarýna açýklama yapan Hamza Dað, seçimlerin ardýndan baþkan seçildiði takdirde birçok önemli projeyi hayata geçireceklerini söyledi ve hal esnafýna müjde verdi. Dað, "Balýkçý halinin artýk yenilenme zamaný geldi. Otogar, sebze meyve hali ve burasý 90'larda yapýldý. Ýnþallah biz görev süremiz boyunca gerek yenileme, gerek yeni bir hal inþasý konusunda gerekli adýmlarý atacaðýz. Buranýn trafiðini rahatlatmak adýna da buradan otobana çýkýþ ile rahatlatma iþlemini yapacaðýz" açýklamasýnda bulundu.

Esnaflarla hatýra fotoðrafý çektiren Hamza Dað, daha sonra Ýzmir Balýkçý Ýþ Adamlarý Derneði Baþkaný Mehmet Þahin Çakan ve hal esnafýyla birlikte sahur yaptý.