Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Dað'dan Ýzmirlilere doðal gaz desteði müjdesi
ABONE OL

AK Parti'nin Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkan adayý Hamza Dað, göreve geldiklerinde ekonomik durumu kötü olan yeni evlenecek çiftlere çeyiz ve düðün hediyesi vereceklerini söyledi.

Dað, 14 Þubat Sevgililer Günü dolayýsýyla Gaziemir ilçesindeki bir otelde evlilikte 50 yýlýný doldurmuþ çiftler ve engelli çiftlerle bir araya geldi.

Burada konuþma yapan Hamza Dað, aile kavramýnýn önemine deðinerek 50 yýlý aþkýndýr birlikteliklerini sürdüren çiftlerin gençlere örnek olduðunu ifade etti.

Göreve gelmeleri durumunda ekonomik durumu kötü olan yeni evlenecek çiftlere çeyiz ve düðün hediyesi vereceklerini dile getiren Dað, þunlarý kaydetti:

"Büyük Ýzmir'e hizmet etme þerefine nail olduðumuzda bizler yeni evlenecek gençlerimize destek olacak, onlara evliliklerinin devamý için rehberlik etme noktasýnda çalýþmalar yürüteceðiz. Biz aile kurumunu önemsiyoruz. Aile kurumunun bu toplumun temel taþý olduðunu düþünüyor ve bu temel taþý olma konusunda birtakým operasyonlarla aile kurumunu yýpratmaya çalýþanlar karþýsýnda duruþumuzu çok net ortaya koyuyoruz. Aileden baþlayarak mahalle, ilçe ve büyükþehir olarak topyekün üstümüze düþeni yapacaðýz. Bizler Ýzmir'i sevgiyle yöneteceðiz, sevileceðiz ve seveceðiz."

- DEZAVANTAJLI EMEKLÝLERE DOÐAL GAZ DESTEÐÝ

Cumhur Ýttifaký Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkan adayý Dað, özellikle sokaðýna doðal gaz gelip de evine henüz baðlatamamýþ olan "Sosyal Ýzmirim Kart" sahibi vatandaþlarýn doðal gaz tesisatlarýnýn belediye bütçesinden karþýlanacaðýný söyledi.

Bunun yanýnda doðal gaz yardýmlarý da yapacaklarýný belirten Dað, "Biz Ýzmirim Kart ile dezavantajlý emeklilerimize burada yýlda 10 bin lira yükleyerek hane giderini düþürmek suretiyle hane gelirine destek vermek istiyoruz." diye konuþtu.

Dað'a AK Parti Ýzmir Kadýn Kollarý Baþkaný Emel Dalkýran, Cumhur Ýttifaký Gaziemir Belediye Baþkan adayý Deniz Doðan ve AK Parti Gaziemir Ýlçe Baþkaný Ýsmail Yaþadý da eþlik etti.