Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkaný CHP'li Tunç Soyer fena yakalandý: Anýnda sildi ama...
ABONE OL

Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkaný Tunç Soyer, Kerem Ziya Yangöz adlý twitter kullanýcýsýnýn kendisi hakkýnda paylaþtýðý, 'Her sabah Belediye'ye gelirken durup kuþlarý beslediðini biliyor muydunuz? yazýlý paylaþýmýný, 'Sadece insanlarýn deðil Ýzmir'deki bütün canlýlarýn baþkaný' açýklamasý ve emojileri ile baþkasýnýn hesabýymýþ gibi þahsi hesabýndan paylaþarak kendisini övdü.

PAYLAÞIMI APAR TOPAR SÝLDÝ

Tunç Soyer, söz konusu paylaþýmý yanlýþlýkla resmi hesabýndan yaptýðýný fark edince apar topar silse de iþ iþten geçti.

HAMZA DAÐ'DAN SOYER'E ÖNERÝ

Soyer'i eleþtiren AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Ýzmir Milletvekili Hamza Dað, sosyal medya hesabýndan yaptýðý paylaþýmda þu ifadelere yer verdi: "Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkaný troll hesabýndan atacaðý tweeti kendi hesabýndan attý. Tek çalýþma alanlarý PR ve algý diyorduk ama onu da beceremediler." Dað, yaptýðý paylaþýmýnýn altýna ise þu yorumda bulundu:

"Siz zahmet edin çalýþýn. Ýzmirliler sizi över zaten. Bu sayede troll hesaplarla da uðraþmak zorunda kalmazsýnýz". Hamza Dað'ýn yaptýðý paylaþým sonrasýnda ise pek çok kiþi, destek verdi. Hamza Dað'ýn paylaþýmýný retweet yapan kullanýcýlar, Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkaný Tunç Soyer'i eleþtirdi. Tunç Soyer ise, bir süre sonra paylaþýmýný kaldýrdý.

SOYER'DEN AÇIKLAMA GELDÝ: ÝSTÝFASINI VERDÝ

Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkaný Tunç Soyer, Kerem Ziya Yangöz adlý twitter kullanýcýsýnýn kendisi hakkýnda paylaþtýðý, 'Her sabah Belediye'ye gelirken durup kuþlarý beslediðini biliyor muydunuz? yazýlý paylaþýmýna, kendi hesabýndan yorum yapmasýnýn ardýndan açýklama yaptý. Söz konusu paylaþýmý kendisinin yapmadýðýný belirten Soyer, 'Kiþisel sosyal medya hesabýma mesajlarý girmekle sorumlu bir personel, kendi hesabýndan attýðýný düþünerek bir paylaþýmda bulunmuþtur. Hatasýný fark edip sorumluluðu gereði istifasýný vermiþtir' dedi.