Ýzmir Büyükþehir Belediyesi'nden büyük sorumsuzluk! Ýnsan hayatýný hiçe saydýlar
ABONE OL

Türkiye büyük depremlerin yaþandýðý bir ülke. Fay hatlarýna göre Ýzmir de depremden etkilenebilecek illerden biri. Ýzmir en son Seferihisar ilçesi açýklarýnda 30 Ekim 2020 tarihinde 6,6 büyüklüðünde bir depremle sarsýlmýþtý.

ÝZMÝR BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ'NDEN BÜYÜK SORUMSUZLUK

Kentsel dönüþüm projeleri açýsýndan Ýzmir Büyükþehir Belediyesi Baþkaný Tunç Soyer'in çalýþmalarý ise eleþtirilerin odaðý oldu. Sabah'ta yer alan habere göre; AK Parti Ýzmir Milletvekili ve Gençlik Kollarý Baþkaný Eyyüp Kadir Ýnan, Ýzmir Büyükþehir Belediyesi'nin kentsel dönüþüm projesinin hatalý olduðunu sosyal medyadan dile getirip projenin yanlýþlarýný deðerlendirdi.

"YÝNE TUNÇ SOYER YÝNE KOOPERATÝF SKANDALI!"

AK Partili Eyyüp Kadir Ýnan, Ýzmir'deki kentsel dönüþüm projesi hakkýnda sosyal medyadan ilk olarak "Ýzmir Büyükþehir Belediyesi'nin sözde kentsel dönüþüm projesi ile ilgili biraz konuþalým. Proje CHP Ýzmir Ýl Baþkanýnýn kurucusu olduðu Yapý Kooperatifi aracýlýðýyla yürüyor. Ýlk fiyasko burada baþlýyor! Yine Tunç Soyer yine kooperatif skandalý!" ifadelerini kullandý.

"PROJEDE DEMÝR EKSÝKLÝÐÝ VE HATALI BETON ÝMALATI..."

Ýnan sözlerine þöyle devam etti: "Peki, CHP'nin 'güvenli, merak etmeyin' dediði inþaat raporlarýnda ortaya ne çýktý? Projede demir eksikliði ve hatalý beton imalatý... Evet! Daha yeni büyük bir felaket atlatmýþken ortadaki tablo bu!

Depremden büyük yaralar almýþ þehrimizde bu sorumsuzluk da nedir? Siz insanýmýzýn hayatýný bu kadar mý önemsiz görüyorsunuz? Hala ders almayacak mýsýnýz?"