Kahramanmaraþ'ta pompalý tüfekle hastanede dehþet saçan kadýna gereði yapýldý
ABONE OL

Olay, dün akþam saatlerinde Necip Fazýl Þehir Hastanesi Kadýn Doðum ve Çocuk Hastalýklarý ek hizmet binasýnda meydana geldi. Ruhsatsýz pompalý tüfekle hastanenin acil servisine giren Birgül G., "Benim kalbimi durdurun" dedi. Silahlý kadýný gören hastane personeli korku dolu dakikalar yaþarken, o anlar cep telefonu kamerasýyla da kaydedildi. Çantasýnda da bomba olduðunu söyleyen Birgül G., hastanenin güvenlik görevlileri tarafýndan etkisiz hale getirilip polise teslim edildi.

Emniyetteki iþlemleri tamamlanan Birgül G., bugün öðle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcýlýk sorgusunun ardýndan nöbetçi hâkimliðe çýkarýlan Birgül G., 'Tehdit' ve 'Kiþiyi hürriyetinden yoksun kýlma' suçlarýndan tutuklanarak cezaevine konuldu.

ÝFADESÝ ORTAYA ÇIKTI

Polis merkezine götürülen Birgül G., ifadesinde amacýnýn kimseye zarar vermek olmadýðýný söyledi. Uyuþturucu baðýmlýsý olan oðlundan yýllardýr eziyet gördüðünü belirten Birgül G., "Oðlumun eziyetlerine daha fazla dayanamadým ve intihar etmek istedim ama yapamadým. Kimseye zarar vermek gibi bir amacým yoktu. Kimseyi vurmaya gitmedim. Elimdeki tüfeði gören olursa birileri belki beni öldürür diye hastaneye gittim" dedi.

  • kahramanmaraþ
  • kahramanmaraþ hastane baskýný
  • Necip Fazýl Þehir Hastanesi