Karabük'te ormanlara giriþ yasaðý
ABONE OL

Valilik Toplantý Salonu'nda düzenlenen mayýs ayý güvenlik deðerlendirme toplantýsýnda konuþan Yavuz, Karabük'ün güvenli ve huzurlu bir þehir olduðunu söyledi.

Yavuz, suç ve suçlularla mücadelenen kesintisiz devam edeceðini belirterek, "Terör örgütlerinden orgnaize suç örgütlerine, uyuþturucudan her türlü kaçakçýlýða, kamu düzeninin saðlanmasýndan trafik güvenliðine, aranan þahýslarýn yakalanarak adalete teslim edilmesinden kadýna ve çocuða þiddetin önlenmesine kadar mücadelemiz bundan böyle de devam edecektir." dedi.

Kiþilere ve mal varlýðýna karþý iþlenen suçlarýn önlenmesi konusunda mücadelenin kesintisiz devam ettiðini vurgulayan Yavuz, mayýs ayýnda bu olaylarýn yüzde 98'inin kolluk ve adli birimler tarafýndan aydýnlatýldýðýný kaydetti.

Yavuz, Karabük sýnýrlarý içinde hiç kimsenin kaçak ve ruhsatsýz silah taþýmasýna ve kullanmasýna vatandaþlarýn huzuru ve güvenliði adýna asla müsaade etmeyeceklerinin altýný çizerek, "Karabük'ümüzün huzuru ve güvenliði için tüm kolluk birimlerimizle 24 saat sahada olmaya devam edeceðiz." ifadesini kullandý.

Kurban Bayramý tatilinin huzur ve güven içinde geçmesi için tüm tedbirleri aldýklarýný dile getiren Yavuz, "Tatil boyunca tüm birimlerimiz ve personelimizle sahada olacaðýz. Bayram tatili süresince emniyet birimlerimiz 59 ekip 494 personelle, jandarma birimlerimiz ise 101 ekip 435 personel olmak üzere toplam 160 ekip 929 personelle görev baþýnda ve sahada olacaðýz." diye konuþtu.

Orman yangýnlarýnýn önlenmesine yönelik duyarlýlýk çaðrýsý yapan Yavuz, "15 Haziran-31 Ekim tarihlerinde Karabük sýnýrlarý içindeki ormanlara giriþler, izin verilen kiþiler dýþýnda yasaklanmýþtýr. Unutmayalým ki geleceðimiz olan yeþil vataný korumak hepimizin temel vatandaþlýk görevidir." dedi.

Vali Yavuz baþkanlýðýnda gerçekleþtirilen toplantýya, Vali Yardýmcýsý Muhittin Gürel, Ýl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse ve Ýl Jandarma Komutaný Kýdemli Albay Ýsmail Gökcek de katýldý.

  • Karabük Valisi
  • Orman yasaðý
  • Orman giriþ yasaklýðý