Katar'daki sembol binalara Cumhuriyet Bayramý münasebetiyle Türk bayraðý yansýtýlacak
ABONE OL

Büyükelçi Göksu, AA muhabirine yaptýðý açýklamada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramý münasebetiyle Katar'ýn baþkenti Doha'da yapýlacak etkinliklere iliþkin bilgi verdi.

Göksu, Katar'ýn sembolik deðeri bulunan Al Jaber Kuleleri ile The View Hospital binalarý gibi yaklaþýk 10 binaya her taraftan görülecek þekilde Türk bayraðýnýn yansýtýlacaðýný ve bu yapýlarda Türkiye ile dayanýþma metinlerinin gösterileceðini ifade etti.

"KATAR'A TEÞEKKÜR EDERÝZ"

Kampanyaya destek veren kiþi ve kurumlara teþekkür eden Göksu, "Her yýl olduðu gibi bu yýlda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramýmýza büyük bir ilgi gösteren dost Katar devletine, kurumlarýna ve halkýna çok teþekkür ediyoruz. Bizler de bu anlamlý günü 29 Ekim ve 31 Ekim'de gerçekleþtireceðimiz Cumhuriyet Bayramý resepsiyonlarýmýzla anacaðýz. 29 Ekim Milli Gün Diplomatik Resepsiyonumuzda, Katarlý üst düzey yetkililer, kordiplomatik temsilciler, Katarlý ve Katar'da mukim dostlarýmýz ile Türk iþ insanlarý ve kurum temsilcilerini aðýrlayacaðýz. 31 Ekim'de ise yine büyükelçiliðimiz yerleþkesinde gerçekleþtirilecek vatandaþlarýmýzla Cumhuriyet Bayramý resepsiyonuna aile ve çocuklarýyla birlikte Katar'daki tüm vatandaþlarýmýzý bekliyoruz." dedi.