Katliam gibi kaza! Ortalýk savaþ alanýna döndü: 2 ölü 3'ü aðýr 6 yaralý
ABONE OL

Feci kaza sabaha karþý 04.00 sýralarýnda Gebze-Orhangazi-Ýzmir Otoyolu, Kýlýç Kavþaðý yakýnlarýnda meydana geldi. Alýnan bilgilere göre Abdurrahman Karataþ (36) idaresindeki 35 AAK 265plakalý otomobil, Gebze-Orhangazi-Ýzmir Otoyolu, Kýlýç kavþaðý yakýnlarýndan Bursa'dan Ýstanbul istikametine seyir halindeyken iddiaya göre önünde seyreden soyadý belirlenemeyen Ömer Faruk isimli þahsýn kullandýðý 41 ASG 504 plakalý bir otomobile çarptý.

HER ÝKÝ OTOMOBÝL DE SAVRULDU

Çarpmanýn þiddeti ile her iki otomobil de yolda savruldu. Yol kenarýndaki bariyerlere çarpan otomobiller yaklaþýk 60 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada 35 AAK 265 plakalý otomobilin sürücüsü Abdurrahman Karataþ ile ayný araçtaki Buðra Demir Ülgül (28) araçtan fýrladý. Kazada sürücü Abdurrahman Karataþ ile diðer araçta yolcu olarak bulunan Cem Agin (23) olay yerinde hayatýný kaybetti.

6 KÝÞÝ YARALANDI

Kazada her iki araçta bulunan 6 kiþi ise yaralandý. Kaza nedeniyle olay yerine saðlýk ekipleri sevk edildi. 112 Saðlýk ekipleri yaralýlara ilk müdahaleyi yaptýktan sonra Yalova'daki hastanelere sevketti.

ORTALIK SAVAÞ ALANINA DÖNDÜ

Kaza nedeniyle Otoyolda Kýlýç kavþaðý savaþ alanýna döndü. Çarpýþan iki otomobilin de motorlarý yerinden koparak yaklaþýk 60 metrelik alana savruldu. Kaza sonrasýnda bariyerlerde sýkýþan otomobil lastiði ise kazanýn þiddetini gözler önüne serdi.

TRAFÝK TEK ÞERÝTTEN VERÝLDÝ

Kaza nedeniyle olay yerine polis ve jandarma ekipleri sevkedildi. Ekipler yolda güvenlik önlemi alýrken, otoyolda trafik bir süre tek þeritten saðlandý. Kazada hayatýný kaybeden 2 kiþinin cenazeleri olay yerindeki incelemenin ardýndan cenaze aracý ile alýnarak Yalova Devlet Hastanesi morguna kaldýrýldý.

SORUÞTURMA BAÞLATILDI

Kaza sonrasýnda jandarma ekipleri kaza bölgesinde titiz bir çalýþma yürüttü. Araçlarýn ve araç parçalarýnýn yoldan temizlenmesinin ardýndan ise trafik normale döndü. Kaza ile ilgili soruþturma devam ediyor.